رد پای پول کثیف تا پشت در فراکسیون امید(خبر ویژه)
یک روزنامه زنجیرهای برخی اعضای ائتلاف امید را متهم کرد که با پول و رانت وارد این ائتلاف شدند.
روزنامه اجارهای آرمان از قول الهه کولایی عضو مرکزیت حزب اتحاد ملت در تیتر اول خود نوشت: برخی با رانت و پول وارد لیست امید شدند.
آرمان مینویسد: اگر این خبر در برخی کشورها منتشر میشد، پس از انتشار آن بلافاصله موجی از استعفا از فعالیت سیاسی و عذرخواهی را با خود به همراه داشت، اما اکنون در عرصه سیاسی ایران خبری از این دست نیست. جالب آن که یکی از تصمیمگیران درباره لیست امید در تهران این خبر را اعلام کرده است. چرایی اعلام این خبر با توجه به حضور الهه کولایی در شورای عالی به طور یقین به انگیزه و هدف خاصی صورت گرفته است.
الهه کولایی در این مورد به «آنا» اعلام کرده است: «به هر حال افرادی که از امکان مالی و ارتباطات خوبی برخوردارند و چنین امکاناتی برای آنها فراهم است، قطعاً نسبت به بقیه افراد شانس بیشتر و بهتری برای حضور در همه لیستهای انتخاباتی دارند.»
وی اظهار داشت: «همیشه پول و قدرت در حوزه سیاست تأثیرگذار هستند. برخی کاندیداها از طریق رانت وارد لیست امید شدند و من این مسئله را تکذیب نمیکنم» رانت سیاسی به معنی وابستگی نمایندگان لیست امید، حتی بیشتر از «پول» به چشم میخورد، زیرا هستند افرادی که به علت وابستگی به مدیران دوران اصلاحات وارد لیست انتخاباتی شدند. کولایی توضیح بیشتری درباره هویت و اسامی افرادی که به واسطه رانت و پول، از فهرست ائتلافی اصلاحطلبان دولت وارد مجلس شدهاند، نداده است.
وزیر کشور قبل از انتخابات مجلس نسبت به نقش پولهای کثیف در انتخابات هشدار داده بود.
پیش از این یکی از نمایندگان تهران از ائتلاف امید تصریح کرده بود «تقی به توقی خورد و ما نماینده مجلس شدیم».
برخی اصلاحطلبان نظیر حسین راغفر معتقدند شماری از مدیران دولتی حریم فعالیتهای اقتصادی خصوصی دولت را به هم زدهاند که این موجب تولید رانت شده است.
نزاع میان وزارت صنعت و برخی وزارتخانههای دیگر بر سر ماندن یاخروج خوراک پتروشیمی در بورس از جمله اختلافات دیرپا در دولت یازدهم است که گفته میشود رانتی چند ده هزار میلیاردی را شامل میشود.
هم اکنون رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در انتخابات 92 وزیر صنعت است.