kayhan.ir

کد خبر: ۸۹۱۰۷
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۲
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم:

اصلاحات قابل توجهی در برنامه ششم توسعه صورت گرفته است

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاحات قابل توجهی در برنامه ششم توسعه صورت گرفته است، گفت: یکی از قدرتمندترین مواد برنامه ششم توسعه موضوع نظارت بر قوانین است.





به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا حاجی‌بابایی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: تمام تلاش ما بر این است که برنامه ششم براساس سیاست‌های کلی نظام، محورهای اقتصاد مقاومتی و سند چشم‌انداز نوشته شود.
وی گفت: مسائلی از جمله قاچاق، وضعیت بانک‌ها، قانون تجارت و رانت‌خواری از جمله موانع رسیدن به رشد 8 درصدی از برنامه ششم توسعه است.
رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی افزود: مقرر شده که کمیسیون تلفیق مجلس با همکاری دولت برنامه‌ای تدوین کنند تا شکننده رکود و پیش‌برنده اقتصاد باشد و کشور را به رشد هشت درصد برساند.
حاجی‌بابایی یکی از مشکلات موجود را بدهی‌های هنگفت دولت به صندوق‌ها، بیمه‌ها و بانک‌ها دانست و افزود: دولت فقط یکصد هزار میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار است.
وی درخصوص نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان در برنامه ششم توسعه گفت: به هیچ وجه موضوع محاسبه پنج سال آخر حقوق کارکنان در کمیسیون تلفیق تصویب نخواهد شد و نحوه محاسبه براساس دو سال آخر خواهد بود.
رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی افزود: موضوع نظام هماهنگ پرداخت هم در این کمیسیون تصویب شد.
یک عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس هم در این برنامه گفت: رشد 8 درصدی در برنامه ششم در ابتدا بلندپروازانه دیده می‌شود اما این رشد الزامات و بسترهایی دارد که باید محقق شود.
غلامرضا حیدری افزود: از جمله این الزامات نگاه سیستمی به برنامه ششم است که براساس آن باید کل حاکمیت و همه قوا بسترهای لازم را برای رسیدن به رشد 8 درصدی فراهم کنند.وی گفت: به صراحت می‌توان گفت که این بسترها در شرایط کنونی آنگونه که باید وجود ندارند.عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: از جمله موانع رسیدن به رشد 8 درصدی، بحث قاچاق، عوارض و تعرفه‌های گمرکی است.
حیدری گفت: اسکله‌های غیرمجاز از دیگر زمینه‌های قاچاق در کشور است که همواره مطرح بوده و درباره آنها شفاف‌سازی نشده است.وی افزود: پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی تصمیم‌گیری کلان می‌خواهد که نظام باید درباره آن تصمیم بگیرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تأکید بر لزوم اصلاح ساختارهای بودجه و تمرکز بر درآمدهای واقعی گفت: هم‌اکنون تمرکز برروی هزینه‌ها و اضافه کردن آنها است.