حجتالاسلام صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران:
پیوستن به جامعه جهانی وابستگی ایران زمان قاجار و پهلوی را زنده میکند
امام جمعه موقت تهران گفت: معنی پیوستن به جامعه جهانی این است که انسان وابستگیهای خود را از نو شروع کند یعنی آنچه در دوره قاجار و پهلوی یک ملت مردهای به وجود آمده بود را میخواهند دوباره بازسازی کنند، در حالی که ملت ایران چون زنده است با دنیا هم ارتباط دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالاسلام کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران بالاترین جنایت بنیامیه را که هیچ توجیه عقلی، اجتماعی، عرفی و نظامی ندارد، تیر زدن به گلوی یک کودک 6 ماهه برشمرد و گفت: امروز هم آلسعود همان حرمله، بنیامیه، آلحرب و آلسفیان زمان است و در یمن کودککشی میکند و ابوجهل زمان ما شیطان بزرگ آمریکای فریبکار و ظالم است. از این رو عربستان و اسرائیل کودککش از تجلیات این شیطان بزرگ هستند.
وی انقلاب اسلامی را ادامه کربلای امامحسین(ع) عنوان کرد و گفت: پرچم عاشورا امروز به دست ولیفقیه ماست که منتظر صاحب اصلی این پرچم هستند.
حجتالاسلام صدیقی ادامه داد: ما هر سال شاهد این هستیم که مداحیها، مرثیهها و اشعار، محتوای بهتری پیدا میکند و سخنرانیها نیز زنده و روشنگر است و حضور مردم نیز در این مراسمها رو به رشد است؛ این عزاداریها ستاد استقبال از وجود امام زمان(عج) است و مردم در این عزاداریها تجدید بیعت میکنند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به دیدار نخبگان با رهبر معظم انقلاب، سخنان ایشان در این دیدار را بسیار مهم، سازنده، هشداردهنده و تشویقکننده برشمرد و بیان داشت: بیانات ایشان هم مبشر و هم منذر بود و نخبگان را تحفهای از جانب خداوند برای ملت ایران معرفی کردند و فرمودند که با تکیه بر نخبگان، ایران به کشوری پیشرفته، قدرتمند و شریف تبدیل میشود لذا توجه به این نعمات خود شکر نعمت است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری با ارشادات و هدایتهای خود نخبهپروری میکنند، یادآور شد: در این زمینه هم مسئولان مسئولیت دارند و هم خود نخبگان چرا که نخبگان سرمایه هستند و سرمایه همیشه دزد و آفت دارد لذا باید از این سرمایه مراقبت کرد و آن را در مسیر رشد قرارداد.
حجتالاسلام صدیقی با اشاره به هشدار دیگر مقام معظم رهبری در این دیدار، خاطرنشان کرد: تبلیغات سهمگین جهانی تلاش دارد که هیمنه انقلاب اسلامی را که شعار نه شرقی نه غربی و شعار ما میتوانیم را عملی و عینی به دنیا نشان داد، بشکند؛ برخی میگویند مگر میشود کسی قدرت آمریکا را نادیده بگیرد و زنده باشد، آنها که فکر میکنند بدون آمریکا نمیشود زندگی کرد، حیات انقلابی ندارند و باید به آنها گفت این شما هستید که زنده نیستید چراکه اگر باور ولایی داشتید، مانند امام(ره) میگفتید که ما آمریکا را زیر پا له میکنیم.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: معنی پیوستن به جامعه جهانی این است که انسان وابستگیهای خود را از نو شروع کند یعنی آنچه در دوره قاجار و پهلوی یک ملت مردهای به وجود آمده بود را میخواهند دوباره بازسازی کنند، در حالی که ملت ایران چون زنده است با دنیا هم ارتباط دارد.
وی رزمایش نیروی هوایی ارتش را نقطه عطفی دانست و گفت: نیروی هوایی در زمان انقلاب اسلامی نیز تابلوی درخشانی از خود تصویر کرد که در تاریخ نگاشته شد و همچنان هم بالنده و پیشرو است.
حجتالاسلام صدیقی رزمایش ارتش را مایه امید ملت و دلگرمی منطقه عنوان و تاکید کرد: این رزمایش مایه یاس و ناامیدی برای هر کسی است که گرفتار توهمات است و احیانا یک روز قصد حمله یا آزار دارد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به سالگرد ارتحال مجاهد نستوه و روحانی بصیر آیتالله مهدویکنی، اظهار داشت: ایشان ریشهای کار کرد و حوزه و دانشگاه در راس کار او بود، آیتالله مهدویکنی از سابقین تشکیل نظام اسلامی و جزو حامیان ولایت بود و مردم ما ایشان را مانند عمار امیرالمومنین حجت میدانستند.
حجتالاسلام مهدویکنی: آیتالله مهدویکنی در بیان موضع سیاسی خود هرگز درنگ نکرد
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) گفت: گروههای مختلف انقلاب و جناحهای گوناگون در زمان حیات و پس از رحلت ایشان نام و خاطره این مرد بزرگ را همچنان گرامی میدارند و او را محترم میشمارند، فردی که به بیان رهبری، انقلابی و صریح بود و در بیان موضع سیاسی خود هرگز درنگ نکرد، جز آنکه به مصلحت نظام و مملکت اقتضاء میکرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالاسلام محمدسعید مهدویکنی، رئیسدانشگاه امامصادق(ع) در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران پیوند مرحوم مهدویکنی را با ارزشها دانست و اظهار داشت: یکی از دلایل موفقیت مرحوم ابوی اخلاص بود. امری که وی در زندگی خود آن را متجلی کرد. وی با ذکر خاطرهای در مورد اولین روز حضور پدر در مدرسه دینی، خاطرنشان کرد: پدر آیتالله مهدویکنی در مدرسه لرزاده به حجتالاسلام برهان در مورد هدف گذاشتن فرزندشان در مدرسه علمیه گفتند که من پسرم را وقف (اسلام) کردهام.
حجتالاسلام مهدویکنی بیان داشت: گروههای مختلف انقلاب و جناحهای گوناگون در زمان حیات و پس از رحلت ایشان نام و خاطره این مرد بزرگ را همچنان گرامی میدارند و او را محترم میشمارند، فردی که به بیان رهبری، انقلابی و صریح بود و در بیان موضع سیاسی خود هرگز درنگ نکرد، جز آنکه به مصلحت نظام و مملکت اقتضاء میکرد.
رئیس دانشگاه امام صادق(ع) گفت: زمانی که حس کردند کشور نیاز به یک بنیه فکری دارد، بر ایجاد و تقویت مراکز علمی همت گماشتند و نخستین دانشگاه اسلامی را پس از انقلاب تأسیس کردند و به آن اهتمام ورزیدند و امام(ره) نیز مدیریت حوزه مروی را به ایشان سپردند. ایشان نیز تا آخرین لحظه زندگی جایگاه اقامت و زندگی خود را در درون این دانشگاه و مدرسه قرار دادند و سعی کردند شاگردانی نمونه برای اسلام، انقلاب و ولایت تربیت کنند. بسیاری از سمتها و موقعیتها را چه در فضای علمی قم و چه در سمت اداری و مسئولیت سیاسی به نفع ارتقای فرهنگ و حکمت کنار گذاشتند و در موقعیت معلمی قرار گرفتند.
وی با خواندن عباراتی از پدرشان در نماز جمعه، ابراز داشت: «من با صراحت میگویم پندی برای خودم و شماست. گناهی بزرگتر از آن نیست که هوای نفسانی من و شما ضربهای کوچک به این انقلاب وارد کند. گناهی بزرگتر از آن نیست که یک جامعه آرزوی حرکتی را شروع کرده و من مهدوی به خاطر آمال و آرزوهای شخصی و هوای نفسانی خودم و ریاستطلبی و فرصتطلبی که شاید فردا هم ادامه نداشته باشد، بیایند و خواستههای شما و فداکاریهای شما و خون شها را زیر پا بگذارم. این بزرگترین جنایت است.»