کد خبر: ۸۷۷۲۸
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰

۲ فروند ناو جنگی ایرانی به آب‌های نزدیک یمن اعزام شدند

۲ فروند ناو جنگی ایرانی به خلیج عدن و تنگه باب‌المندب اعزام شدند.

 

ناوگروه 44 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اخیراً در یک مأموریت بین‌المللی راهی آب‌های آزاد شد. این ناوگروه، 14 مهر ماه یعنی در همان روزی که ناوگروه 43 از مأموریت پاکستان به کشور بازگشت، راهی این مأموریت شده است.
در این مأموریت، ناوگروه 44 که متشکل از ناوشکن رزمی الوند و ناوپشتیبانی بوشهر است، ابتدا راهی آب‌های آزاد در خلیج عدن و تنگه استراتژیک باب‌المندب می‌شود و مدتی را برای حراست از کشتی‌های تجاری عبوری از این منطقه که همواره مورد تهدید دزدان دریایی قرار می‌گیرند، در منطقه خلیج عدن حضور خواهد داشت.
سپس برای انجام یک مأموریت دیگر و با هدف رساندن پیام دوستی ملت ایران، راهی آب‌های بین‌المللی اقیانوس هند شده و از مسیر آب‌های آزاد در نزدیکی سواحل سومالی، راهی‌تانزانیا می‌شود.
به گزارش تسنیم، پس از توقف چند روزه در سواحل‌تانزانیا و انجام مراحل و تشریفات سیاسی و بین‌المللی در این کشور، ناوگروه 44 در صورت مساعد بودن شرایط جوی، به آفریقای جنوبی و سواحل غربی این کشور که در اقیانوس اطلس واقع است، نیز اعزام خواهد شد.