کد خبر: ۸۷۵۸۶
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۴
اهتزاز پرچم‌ 600 متری «یا حسین(ع)» توسط تماشاگران

میزبانی ایران از کره جنوبی در ورزشگاه سیاهپوش آزادی

تیم ملی فوتبال ایران در صورت شکست کره جنوبی در تهران، بیش از نیمی از راه صعود به جام جهانی را طی خواهد کرد.



تیم ملی فوتبال ایران در ادامه دیدارهایش در مرحله انتخابی جام جهانی، فردا (سه‌شنبه) به مصاف کره جنوبی می‌رود. این چهارمین بازی دو تیم در این مرحله است. هر دو تیم از سه بازی قبلی خود صاحب دو پیروزی و یک تساوی شده‌اند و با ۷ امتیاز در رده‌های اول و دوم جدول گروه A قرار دارند.
دیدار تکراری آسیا
ایران و کره جنوبی تاکنون ۲۸ بار با یکدیگر بازی کرده‌اند و تقابل دو تیم یکی از پرتکرارترین دیدارهای آسیایی محسوب می‌شود. در این ۲۸ بازی، ایران ۱۲ بار پیروز بوده و ۹ بار شکست خورده است. هفت بازی هم با تساوی به پایان رسیده است. از ۲۸ بازی قبلی دو تیم، ۷ دیدار در چارچوب انتخابی جام‌های جهانی انجام شده که حاصل آن‌ها، دو پیروزی برای ایران، یک پیروزی برای کره جنوبی و چهار تساوی است.سه دیدار اخیر دو تیم با نتیجه مشابه یک بر صفر به سود ایران تمام شده و همین مسئله باعث شده که کره‌ای‌ها با انگیزه بسیار زیادی برای انتقام به ایران بیایند.
مشت‌های گره کرده کره‌ای‌ها
بازیکنان تیم ملی کره جنوبی پیش از رسیدن به ایران مقابل دوربین‌ها مشت‌های خود را گره کردند تا نشان دهند که برای کسب سه امتیاز به تهران می‌آیند ولی ایران نیز تیمی نیست که به راحتی در خانه امتیاز از دست بدهد. تیم ملی ایران در سه بازی نخست خود در انتخابی جام جهانی گل نخورده در حالی که کره‌ای‌ها در سه بازی چهار بار دروازه‌شان را باز شده دیده‌اند. از طرف دیگر، کره‌ جنوبی در سه بازی اول، شش گل زده و بهترین خط حمله مسابقه‌های انتخابی جام جهانی در قاره آسیا را در اختیار دارد. جدال بهترین خط دفاع مسابقه‌ها با بهترین خط حمله، جذاب‌ترین نکته این دیدار است. خبر خوب برای ایران غیبت هونگ یونگ‌هو مدافع میانی کره جنوبی در بازی سه‌شنبه است. این بازیکن در دیدار با قطر با کارت قرمز داور از بازی اخراج شد. کره جنوبی در آخرین رنکینگ فدراسیون جهانی فوتبال، بعد از ایران در رده دوم بهترین تیم‌های آسیایی قرار دارد و این مسئله هم جذابیت دیدار را از سوی دو تیم افزایش می‌دهد. هواداران فوتبال در قاره کهن بی‌صبرانه مشتاق تماشای نبرد تیم‌های اول و دوم آسیا هستند.
دیدار دو تیم، سه‌شنبه ۲۰ مهر، همزمان با تاسوعای حسینی، از ساعت ۱۸:۱۵ در ورزشگاه آزادی آغاز می‌شود. در همین روز  و از ساعت ۱۹، قطر از سوریه میزبانی می‌کند و از ساعت ۱۸ ازبکستان میزبان چین است. در گروه B نیز، فردا عراق در تهران میزبان تایلند است، استرالیا در ملبورن از ژاپن پذیرایی می‌کند و عربستان در خانه به مصاف امارات می‌‌رود.
اهتزاز پرچم‌ 600 متری «یا حسین(ع)»
در روز تاسوعای حسینی و در جریان بازی ایران و کره، پرچم‌ مشکی 600 متری که نام امام حسین‌(ع) بر روی آن نوشته شده است توسط تماشاگران به اهتزاز در می‌آید. در روز تاسوعای حسینی که مصادف شده با بازی ایران و کره، قرار بر این است از سر در ورودی مجموعه یکصد هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی پرچم‌های مشکی و همچنین 150 پرچم مشکی نیز در قسمت‌های مختلف و در داخل مجموعه نصب شود.
همچنین به منظور حرمت گذاشتن به این ایام،بزرگ‌ترین پرچم  مشکی که  نام امام حسین(ع) بر روی آن نوشته شده است و همچنین پرچم ایران به طول 600 متر در جریان بازی ایران و کره توسط تماشاگران به طور مرتب باز و بسته شود. این بزرگترین پرچمی است که تاکنون دوخته شده و برای اولین بار قرار است در ورزشگاه آزادی توسط تماشاگران در جریان بازی به اهتزاز درآید. ضمن اینکه قرار است قبل از شروع بازی و در بین دو نیمه تعدادی از مداحان به مداحی بپردازند.