کد خبر: ۸۷۵۶۰
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۲
مدیرکل پست استان خبر داد

صدور الکترونیکی اسناد املاک در 1700 روستای گیلان

مدیرکل پست گیلان از صدور الکترونیکی اسناد املاک در یک‌هزار و 700 روستای این استان خبر داد.


ابوالفضل باقری‌منش افزود: سامانه الکترونیکی املاک کشور در شهر رشت راه‌اندازی شده و با بهره‌برداری از آن عملیات مربوط به ثبت اسناد برای اشخاص حقیقی یا حقوقی آسانتر انجام می‌شود که به لحاظ کمی و کیفی مهم است.
وی با بیان  اینکه سیستم مدیریت یکپارچه املاک کشور با عنوان «سیماک»  در دهیاری روستای پیربازار رشت راه‌اندازی شد، خاطرنشان کرد: این نرم‌افزار در راستای آیین‌نامه دولت الکترونیک و ارائه سرویس به روستائیان ایجاد شده است.
باقری‌منش از اجرای طرح سیماک در روستاهای منتخب گیلان خبر داد و یادآور شد: این سامانه توسط اداره کل پست در استان راه‌اندازی
می‌شود.
به گفته وی، با صدور اسناد الکترونیکی مجوز املاک مردم در روستا و هفت شهرداری در شهرهای استان به صورت الکترونیکی با مدیریت پست به صورت تک‌برگی به مردم ارائه می‌شود.