کد خبر: ۸۷۳۹۹
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۴
با اعتصاب سراسری کارکنان حمل و نقل عمومی

بلژیک فلج شد

اعتصاب سراسری در بخش حمل و نقل عمومی که در اعتراض به سیاست‌های ریاضتی دولت بلژیک آغاز شده، این کشور را فلج کرده است.


سرویس خارجی-

مردم اروپا سال‌هاست که درگیر سیاست‌های سنگین ریاضتی دولت‌های خود هستند، اما علی‌رغم وعده‌های داده شده هنوز خبری از خروج از بحران وجود ندارد. از سوی دیگر همزمان با تشدید بحران اقتصادی دولت‌های اروپایی از بلژیک گرفته تا فرانسه درگیر بحران ناامنی و افزایش اقدامات تروریستی نیز شده‌اند. اعتراضات مردم به تدابیر ریاضتی سختگیرانه و ناامنی‌های گسترده نیز تاکنون راه به جایی نبرده است.
دیروز اما بلژیک شاهد یک اعتصاب سراسری در اعتراض به برنامه‌های ریاضتی دولت بود که بر اساس گزارش‌های منتشر شده موجب اختلال در بخش خطوط حمل و نقل سراسری این کشور و نیز تعطیلی کارخانه‌ها و اختلال در پروازهای بزرگترین فرودگاه بلژیک شده است.مقامات فرودگاه بروکسل به مسافران توصیه کرده‌اند با توجه به اعتصاب برخی شرکت‌های دست‌اندر‌کار در حمل و نقل بار، تنها با در دست داشتن ساک‌های دستی کوچک سفر کنند.
 به گزارش تسنیم منابع خبری اعلام کرده‌اند کارگران اعتصابی از ورود کامیون‌های ویژه حمل بار به جایگاه‌های مخصوص جلوگیری می‌کنند. در حالی که برخی گزارش‌ها از عادی بودن برنامه حرکت قطارها در بلژیک حکایت دارد ولی خدمات اتوبوسرانی در سراسر این کشور تحت تاثیر اعتصاب قرار گرفته است‌. اعتصاب دیروز همچنین خطوط تولید در برخی از بزرگترین کارخانه‌های بلژیک را نیز کاملا مختل کرده است. اعتصاب دیروز بزرگترین اعتراض به سیاست‌های دولت در کاهش هزینه‌ها  به شمار می‌رود. هفته گذشته همزمان با دومین سالگرد روی کار آمدن دولت راست میانه، ده‌ها هزار کارگر بلژیکی به نشانه اعتراض به آنچه کارگران از آن به عنوان طرح افزایش ساعات کار در هفته و رها ساختن برنامه افزایش حقوق کارگران نام بردند، در خیابان‌های بروکسل تظاهرات کردند.