کد خبر: ۸۷۲۷۷
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۳

اخبار ورش جهان



لبوف: بازیکنان کره‌جنوبی
در سال 2002 دوپینگ کرده بودند
بازیکن پیشین تیم‌ ‌ملی فوتبال فرانسه همچون کریستوف دوگاری و امانوئل پتی به صورت واضح اعلام کرد تیم ملی فوتبال کره جنوبی در جام جهانی 2002 دوپینگ کرده بود.
تیم‌ ‌ملی فوتبال کره جنوبی یکی از دو میزبان جام جهانی 2002 بود که موفق شد با شگفتی‌سازی در این دوره از رقابت‌ها، به جمع چهار تیم پایانی راه پیدا کند. البته بازی‌های جنجالی کره در این جام و اشتباه‌های داوری نیز به آنها کمک کرد تا به این مهم برسند.تیم‌ ‌ملی فوتبال فرانسه در این جام عملکرد خوبی نداشت و در همان دور نخست و بدون گل زده از رقابت‌ها حذف شد اما کره جنوبی با شکست دادن تیم‌هایی همچون پرتغال، اسپانیا و ایتالیا، توانست شگفتی بیافریند.فرانک لبوف درباره تیم‌ ‌ملی فوتبال فرانسه در آن جام گفت‌: به نظر من اتفاقات عجیبی در این جام رخ داد که نمی‌توان به سادگی از کنار آن رد شد. بازی کره در جام جهانی مشکوک بود. یک سال قبل از جام جهانی یعنی در جام کنفدراسیون‌های سال 2001، برابر کره به میدان رفتیم و توانستیم با پنج گل آنها را شکست بدهیم. چطور ممکن است چنین تیمی در عرض یک سال این قدر پیشرفت کند؟ در تمام بازی‌های کره جنوبی و روی هر توپ، سه بازیکن حضور داشت. برایم سخت است این را بپذیرم. به نظر من بیشتر بازیکنان کره جنوبی در آن سال، دوپینگ کرده بودند. دیگر چنین نمایشی از کره جنوبی بعد از جام جهانی ندیدیم. قبل از جام هم چنین نمایشی از آنها ندیدیم و این فقط در جام جهانی خلاصه شده بود.
لو: به بوندس‌لیگا برنمی‌گردم
سرمربی تیم ملی آلمان می‌گوید بعد از پایان کارش در رده ملی، تمایلی برای مربیگری در باشگاه‌های فوتبال کشورش ندارد.
یواخیم لو احتمال ورودش به فوتبال باشگاهی آلمان پس از پایان قراردادش با اتحادیه فوتبال این کشور را رد کرد و اینکه الان به تمدید مدت حضورش در جمع ژرمن‌ها هم فکر نمی‌کند. رئیس‌این اتحادیه رینهارد‌گریندل، ماه گذشته از تمایل خود برای تمدید قرارداد دستیار پیشین کلینزمن خبر داد.به‌هر حال چه بعد از جام جهانی 2018 یا مدتی طولانی‌تر، سرمربی پیشین تیم فوتبال اشتوتگارت قصد ندارد که در پایان کارش در رده ملی به فوتبال باشگاهی آلمان برگردد.سرمربی ژرمن‌ها در پاسخ به این سؤال که آیا او نسبت به قبول هدایت یک تیم بوندس‌لیگایی دیگر بی‌میل است، گفت: بله، درست است. من با این موضوع که تغییر سرمربی گاهی اوقات می‌تواند به نفع تیم باشد موافقم، اما به همین اندازه معتقدم که این کار باید منصفانه و درست انجام شود، اما متأسفانه من هرگز چنین چیزی را احساس نکرده‌ام.
captcha