کد خبر: ۸۷۱۸۹
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۱
دغدغه مسئولان ورزش در برگزاری بازی ایران - کره جنوبی

چرا در زمان خودش اعتراض نکردیم؟!

این روزها برگزاری مسابقه فوتبال تیم‌های ملی ایران و کره جنوبی در تاسوعای حسینی تبدیل به بزرگترین دغدغه فدراسیون فوتبال و حتی وزارت ورزش و جوانان شده است. از یک سو تاج و همکارانش بر این نکته تاکید دارند که تیم ملی فوتبال کشورمان باید طبق زمان بندی فیفا عمل کند و علی رغم میل باطنی مردم، دستگاه ورزش، مسئولان فدراسیون فوتبال و ملی‌پوشان فوتبال در روز تاسوعا برابر حریف خود به میدان برود.


سرویس ورزشی-

فدراسیون نشینان در مصاحبه‌های بی‌شمار خود حتی به این نکته هم اشاره می‌کنند که تقویم زمان بندی مسابقات در حدود چهار سال قبل بسته شده و اگر امروز فدراسیون فوتبال به زمان برگزاری بازی با کره جنوبی اعتراض هم بکند، ره به جایی نمی‌برد.
در مقابل اظهار نظرات مسئولان فدراسیون فوتبال، برخی بزرگان احساس مسئولیت نموده و در صحبت‌های خود عنوان می‌کنند که فوتبال در روز تاسوعا باید تعطیل شود تا حرمت‌شکنی صورت نگیرد.
خلاصه اینکه در این ماجرا افراد مختلف به فرا خور مسئولیت فردی و اجتماعی خود به اظهار نظر پرداخته ولی کمتر به این نکته مهم توجه شده که چرا همان چهار سال قبل به زمان برگزاری بازی تیم‌های ایران و کره جنوبی اعتراضی صورت نگرفت؟!
مطرح شدن این پرسش زمانی اهمیت پیدا می‌کند که بدانیم تیم‌های فوتبال عربستان در 10 روز حج در هیج رویداد داخلی یا بین‌المللی به میدان نمی‌رود. (صحبت‌های تاج در سیما)
همین موضوع نشان دهنده انعطاف مقامات بین‌المللی فوتبال در قبال درخواست کشورهای عضوش است. قطعا مقامات فوتبال عربستان از سالها پیش از معذورات خود برای برگزاری بازی در 10 روز حج گفته‌اند و با درخواستشان موافقت شده است.
در مقابل مسئولان فوتبال ما، در زمان خودش نسبت به برگزاری بازی فوتبال در روز تاسوعا اعتراض نکردند تا حالا شاهد چنین وضعیتی در ورزش کشور باشیم.
البته دلیل اعتراض نکردن مسئولان وقت فوتبال به این موضوع نیز برای اهل فن روشن است و مبرهن؛ کسانی که با شیوه مدیریت قبلی فدراسیون فوتبال آشنا هستند تایید می‌کنند که احتمالا مسئولان وقت فدراسیون فوتبال لبخندزنان در اجلاس‌های بین‌المللی شرکت می‌کردند و به جای توجه به مسایل مهم ، تلاش می‌کردند از سفر خارجی خود نهایت استفاده را ببرند!
بالاخره یک بار برای همیشه باید تکلیف سفرهای خارجی مسئولان ورزش مشخص شود و اعلام گردد که هدف از شرکت در اجلاس یا کنگره‌های بین‌المللی چیست، آیا باید مسئولیت را جدی گرفت و با نگاه باز در این جلسات شرکت کرد یا اینکه مثل یک توریست رفت و با چمدانی از سوغاتی‌های رنگارنگ به کشور بازگشت؟!  

captcha