کد خبر: ۸۷۱۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۹

خواندنی از ورزش ایران



*طی حکمی از سوی محمود خسروی‌وفا، رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین، حسن پالار به عنوان سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر جوانان زیر 23 سال، برای حضور در مسابقات انتخابی قهرمانی جهان منصوب شد. طبق برنامه بهمن ماه سال جاری مسابقات انتخابی قهرمانی جهان به میزبانی تایلند برگزار می‌شود و حدود 10 تیم برای کسب سهمیه این مسابقات از منطقه آسیا و اقیانوسیه در رقابت‌ها شرکت می‌کنند و در نهایت 2 تیم مجوز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را بدست خواهند آورد.
*محسن سمیع‌زاده دبیر فدراسیون شنا در خصوص برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیا که قرار است آبان ماه در کشور ژاپن برگزار ‌شود، گفت‌: ملی‌پوشان در دو نوبت صبح و بعدازظهر تمرینات خود را در استخر آزادی پیگیری می‌کنند و قرار بر این است تا دو شناگر جوان و دو شناگر قدیمی به رقابت‌های آسیایی اعزام شوند و طبق بررسی‌های کادرفنی از دو جوان اعزامی انتظار داریم علاوه بر کسب تجربه، رکورد ملی را نیز جا بجا کنند و دو بزرگسال ما نیز به فینال مسابقات راه یابند. مسابقات برون مرزی نیز برای ملی‌پوشان بنا بر دلایل مشکلات مالی تدارک دیده نشده است.
*رقابت‌های بسکتبال باشگاه‌های آسیا از هفدهم مهر شروع می‌شود و دو داور ایرانی در این دوره مسابقات حضور خواهند داشت و دیدارها را قضاوت می‌کنند.صادق قنبری و جعفر محمدپور دو داور ایرانی هستند که با دعوت فیبا آسیا به چین می‌روند و مسابقات را قضاوت خواهند کرد.پتروشیمی به عنوان نماینده ایران در این دوره از مسابقات حضور دارد و در گروه اول با تیم‌های الریاضی لبنان، الریان قطر، ONGC هند و پائیان چین تایپه پیکار خواهد کرد که در اولین مسابقه خود نیز به مصاف نماینده چین تایپه می‌رود.
* پهلوان زاده رئیس فدراسیون شطرنج دیروز با استعفای امیر ملاحی دبیر فدراسیون شطرنج موافقت کرد.وی بعد از انتخابات فدراسیون شطرنج و مشخص شدن به عنوان دبیری نزدیک به 6 ماه در این فدراسیون فعالیت کرد. این فدراسیون محمد سادات منصوری را به عنوان سرپرست دبیری معرفی کرد تا دبیر جدید فدراسیون منصوب شود.
*سید حسین مرعشیان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی دانشجویان، ترکیب این تیم برای حضور در رقابت‌های جهانی ترکیه را به شرح زیر اعلام کرد:*59 کیلوگرم: فرشاد عیسوند*66 کیلوگرم: محمدرضا گرایی*71 کیلوگرم: برومند اصلان*75 کیلوگرم: رسول گرمسیری*80 کیلوگرم: علی زینتی رفاه*85 کیلوگرم: سامان عزیزی*98 کیلوگرم: مجید علیاری*130 کیلوگرم: امیر قاسمی منجزی. رقابت‌های کشتی قهرمانی دانشجویان جهان روزهای 4 تا 9 آبان ماه در شهر کروم ترکیه برگزار می‌شود.
* جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی مسابقات لیگ برتر باشگاههای کشور در فصل 96-95 ساعت 10 صبح روز یکشنبه 18 مهر با حضور سرپرستان و سرمربیان تیم‌های شرکت‌کننده در تالار اجتماعات سالن بسکتبال آزادی برگزار خواهد شد.پیش از این دو جلسه لیگ برتر برگزار شده است.مسابقات فصل آینده از 6 آبان آغاز می‌شود. تاکنون حضور 9 تیم قطعی است و تیم ثامن نیز دیروز کناره گیری خود را اعلام کرد.
* در حالی که حدود 2 ماه دیگر لیگ برتر تنیس روی میز آغاز خواهد شد، تاکنون حضور 4 تیم در لیگ برتر قطعی شده و چند تیم دیگر در حال رایزنی هستند.پتروشیمی بندرامام، دانشگاه آزاد، رعد و ذوب‌آهن اصفهان 4 تیمی هستند که در لیگ برتر حضور خواهند داشت.شهرداری تبریز هم آمادگی خود را اعلام کرده است، اما این تیم از سال گذشته بدهی‌هایی به فدراسیون دارد و فدراسیون اعلام کرده تا زمانی که تسویه نشود، حضورشان منتفی خواهد بود.قرار است اوایل ماه آینده جلسه هماهنگی برگزار شود.