کد خبر: ۸۷۱۱۴
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۵
با تصمیم هیئت دولت

بدهی دولت به کشاورزان تا سقف 70 هزار میلیارد ریال تسویه و پرداخت می‌شود

طبق مصوبه هیئت دولت بدهی دولت به کشاورزان تا سقف 70هزار میلیارد ریال، تسویه و پرداخت می‌شود.


هیئت دولت در جلسه خود به ریاست رئیس‌جمهور تصویب کرد که بدهی دولت به کشاورزان تا سقف 70 هزار میلیارد ریال، تسویه و پرداخت شود.
در این جلسه هیئت دولت که عصر یکشنبه برگزار شد، به وزارت کشاورزی اجازه داده شد بابت بدهی‌ها و تعهدات مربوط به خریدهای تضمینی محصولات استراتژیک کشاورزی از طریق نهاد مالی نسبت به انتشار حداکثر 70 هزار میلیارد ریال اوراق اسناد خزانه و یا سایر اوراق اسلامی با سررسید تا پنج سال اقدام و منابع مالی تجهیز شده را صرف بازپرداخت بدهی‌های مذکور کند.
هیئت دولت همچنین در این جلسه ، مبلغ 80 میلیارد ریال بابت تامین هزینه‌های ساماندهی ، پشتیبانی و بیمه زائران مراسم اربعین حسینی در کربلای معلی اختصاص داد.
در ادامه این جلسه ، هیئت وزیران براساس قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه ، 40 شرکت دولتی را در مرحله دوم ملزم به انجام حسابرسی عملیاتی کرد.
دولت این اقدام را در راستای افزایش صرفه اقتصادی ، کارایی و اثربخشی و افزایش قابلیت اعتماد گزارش‌های مالی شرکتهای دولتی انجام می‌دهد.
صدور مجوز مذاکره ، پیش امضا(پاراف ) و امضای موقت موافقتنامه‌های معاضدت قضایی در امور مدنی و کیفری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری لبنان ، از دیگر مصوبات جلسه هیئت وزیران بود.
به گزارش فارس، دولت همچنین لایحه موافقتنامه تاسیس دالان حمل و نقل و گذر بین‌المللی بین دولت‌های جمهوری اسلامی ایران ، جمهوری اسلامی افغانستان و جمهوری هند (موافقتنامه چابهار) را به تصویب رساند.