کد خبر: ۸۷۱۰۶
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۴
در صورت تصویب مجلس

واردات و تولید محصولات تراریخته ممنوع می‌شود

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: طرحی ارائه کرده‌ایم که در برنامه ششم فقط اجازه تحقیقات علمی روی محصولات تراریخته داده شود، اما مجوزی برای واردات این‌گونه محصولات یا تولید آن در کشور داده نشود.


علی وقف‌چی در گفت‌وگو با فارس، در مورد تصمیم کمیسیون کشاورزی مجلس برای استفاده از محصولات تراریخته در بخش کشاورزی، اظهار داشت: در کمیسیون کشاورزی به این نتیجه رسیدیم که در برنامه ششم توسعه تنها اجازه فعالیت در بخش علمی و تحقیقاتی محصولات تراریخته داده شود، اما مجوزی برای واردات این‌گونه محصولات یا تولید آن در کشور داده نشود.
وی در پاسخ به اینکه چگونه اکنون شاهد کشت ارقام جدیدی از محصولات تراریخته از جمله پنبه در کشور هستیم، اظهار داشت: تاکنون هر چه اتفاق افتاده مربوط به گذشته است، ولی ما در برنامه ششم توسعه این موضوع را مطرح کرده‌ایم که در صورت رای آوردن در صحن مجلس و نهایی شدن اجرا خواهد شد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس همچنین در مورد سهم بخش کشاورزی در برنامه ششم توسعه نیز این‌گونه توضیح داد که اعتقادمان بر این بوده و هست که 20 درصد اشتغال کشور به طور متوسط بر عهده بخش کشاورزی است، ولی متاسفانه سهم آن در اعتبارات بودجه تنها 5 تا 7 درصد است.