کد خبر: ۸۷۰۵۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۶
سیدحسن نصرالله:

تکفیری‌هایی مثل داعش ریشه در اردوگاه یزید دارند

دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد، داعش و هم‌قطارانش نوادگان «مسلم‌بن عقبه» هستند و ریشه در اردوگاه یزید دارند.



سیدحسن نصرالله یکشنبه و در نخستین شب ماه محرم در مجتمع سیدالشهدا در بیروت اظهار داشت: «داعش و هم‌قطارانش با قتل و سربریدن‌ها خود را به خدا نزدیک می‌دانند اما آنها نوادگان مسلم‌بن عقبه و یزید هستند.»
وی تاکید کرد: «امام حسین(ع) همچنان قدرت بیدارسازی را دارد و این چیزی است که در انقلاب اسلامی ایران و مقاومت اسلامی و در رویارویی با تمامی گروه‌های تکفیری حاصل شده و این منطق روحیه و عزم همچنان کارساز و عملی است.»
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به اینکه «تمامی مذاهب اسلامی بقایشان نشأت گرفته از خون و فداکاری‌های امام حسین(ع) است وگرنه اسلامی در کار نبود» تاکید کرد: «چیزی که ما امروز با آن زندگی می‌کنیم تاکیدی بر این است که خون بر شمشیر پیروز است و در اکثر رخدادهای عصر حاضر نیز شاهد پیروزی خون بر شمشیر هستیم.»
به گزارش خبرگزاری‌ها به نقل از شبکه المنار، سیدحسن نصرالله همچنین گفت: «راه و اندیشه امام حسین(ع) تا به امروز از اسلام در برابر افراط‌گرایی و وحشی‌گری دفاع و دشمنان پیامبر(ص) را رسوا کرده است.»
وی افزود: «عاشورا مناسبتی است برای اسلام، وحدت و الفت دادن بین مسلمانان و امام حسین(ع) از دین مسلمانان و ارزش‌های انسانی دفاع می‌کرد.»
سیدحسن نصرالله در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه «شعار حزب‌الله در عاشورای امسال «بردباری و پیروزی» است تاکید کرد که «صبر و بردباری است که منجر به پیروزی می‌شود.»
وی در پایان اظهار داشت، «مقاومت زمانی به پیروزی رسید که توانست دشمن اسرائیلی را از تحقق اهدافش بازدارد.»