kayhan.ir

کد خبر: ۸۶۰۳۵
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴
عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک کشور:

کاشت محصولات تراریخته در 38 کشور جهان ممنوع است

عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک کشور در واکنش به اظهارات نوبخت مبنی بر اینکه برخی در گذشته بلندگو را هم ابزار شیطان می‌دانستند، گفت: جناب دکتر از دوستان خود بپرسید که فرق بین بلندگو با موجود زنده‌ای که در آزمایشگاه رها می‌شود چیست و چرا در 38 کشور از کاشت این محصولات ممانعت به عمل می‌آید؟


به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام علی ارجمند عین‌الدین در نامه سرگشاده به محمدباقر نوبخت در زمینه اعلام موضع اخیر ایشان درباره کاشت محصولات تراریخته مطالبی را عنوان کرد.
وی در خصوص این گفته نوبخت که «دولت یازدهم مدافع تولید محصولات تراریخته است» نوشت: منظور جنابعالی از «دولت» دقیقا چه کسانی هستند؟ بنده در آخرین جلسه انجمن زیستی کشور که در خصوص معاون اول رئیس‌جمهور و با شرکت وزیر محترم بهداشت، وزیر محترم جهاد کشاورزی، وزیر محترم آموزش عالی و با حضور رئیس محترم سازمان محیط زیست و سازمان غذا و دارو برگزار شد، از طرف انجمن ارگانیک کشور حضور داشتم و در عین حال در جلسه دیدار دانشمندان بیوتکنولوژی با مراجع محترم تقلید هم حاضر بودم، با اطمینان کامل اعلام می‌کنم از میان  وزراء محترم مربوطه که در زمینه محصولات دستکاری شده ژنتیک اطلاعات قابل اعتنایی دارند، وزیر محترم امور خارجه، جناب دکتر ظریف است، گواه این مدعا نامه‌ای است که 16 سال قبل بعد از تدوین معاهده کارتاهنا به مسئول دفتر رئیس‌جمهور وقت نگاشته است که البته آن هم دقیقا مخالف موضعی است که از قول جنابعالی اعلام شده، کاش امکان داشت که تمام اظهارات وزراء محترم حاضر در آن جلسه در کنار اظهارنظر مراجع معظم تقلید در جلسات دیدار با اندیشمندان، در صدا و سیما پخش می‌شد تا هموطنان بعینه ببینند که اطلاعات عمومی مراجع معظم تقلید در زمینه این محصولات از اظهارات تخصصی وزراء محترم بیشتر است.
عضو هیئت رئیسه انجمن ارگانیک کشور در واکنش به این گفته نوبخت که: «برخی در گذشته بلندگو را هم ابزار شیطان می‌دانستند» که در واکنش به مخالفت مراجع با موضوع تراریخته‌ها گفته بود، ادامه داد: آنچه در این مورد به گوش شما رسیده مربوط  جناب دکتر! آیا قلب راکتوری که بیرون کشیده شد حاصل تکنولوژی نبود؟ آیا کسانی که به این تکنولوژی دست یافته بودند دانشمند نبودند؟ چرا از میان این همه «های تک» شما به دنبال تکنولوژی 30 سال قبل هستید؟‌ چرا به اشتباه بیوتکنولوژی را مساوی تراریخته کردن محصولات کشاورزی قلمداد می‌کنید؟!
 به چند واعظ و مسئله‌گو بوده که شاید ملاحظاتی داشته‌اند و نه مراجع معظم تقلید! بنابراین مثال شما یک قیاس مع‌الفارق است، اما اگر فرض بگیریم که این گفته، سخن یک مرجع معظم تقلید هم بود، باز باید توجه داشت که:
اولا: امروزه هر رشته علمی برای خود تاریخی دارد که بخشی از این تاریخ آراء منسوخ شده است، مثل تاریخ علم فیزیک، شیمی، فلسفه و پزشکی و غیره، که امروزه اگر کسی این آراء را برای مردم قرائت کند، تصور می‌کنند که آنها را دست اندخته است،‌ ولی خوب واقعیت دارد،  در تاریخ فقه هم چه بسا موردی اینچنین پیدا شود ولی جهت یادآوری به شما برادر گرامی، آن کسی که در ایران انقلاب کرد و نظام چند هزار ساله شاهنشاهی را بر انداخت و زمینه قدرت گرفتن شما و دوستانتان را فراهم کرد یک فقیه بود. لذا بهتر است قبل از اظهارنظر در زمینه فقهاء به یاد بیاورید که شما در این قدرت‌یابی مدیون فقه و فقاهت و فقهاء هستید و الا مطمئنا امروز چنین جایگاهی نداشتید.
ثانیا: شما به عنوان یک تکنوکرات باید احتمالا خوب بدانید که از انقلاب صنعتی تاکنون، بحث اهمیت و جایگاه ابزار، مورد بحث‌های چالش‌برانگیز نحله‌های مختلف فکری مانند پست مدرن‌ها، مارکسیست‌ها، لیبرالیست‌ها و اندیشمندان مسلمان قرار گرفته است، عده‌ای مثل جنابعالی هر دستاورد تکنولوژیک را خیر محض می‌دانند عده‌ای هنوز هم انقلاب صنعتی را یک انحراف تمدنی می‌دانند و اندیشمندان مسلمان فراوانی هم معتقدند علم و تکنولوژی باید حکیمانه و ابزاری در دست منویات خیرخواهانه باشد.
در ادامه این نامه آمده است: جناب دکتر از دوستان دانشمند خود بپرسید که فرق بین بلندگو با موجود زنده‌ای که در آزمایشگاه ساخته و در طبیعت رها می‌شود چیست و چرا در 38 کشور از کاشت این محصولات ممانعت به عمل می‌آید؟
این کمال افتخار برای این دو عالم ربانی شیعه است که با وجود  اینکه می‌دانند بودجه کل کشور به دست سازمان تحت امر شماست ولی آنجا که به این حقیقت می‌رسند که ممکن است با فتوای آنها ممکن است حتی یک هموطن به جمع بیماران اضافه شود، با کمال شجاعت و صراحت نظر خود را اعلام می‌کنند. جناب دکتر!  مردم یادشان نرفته، آنگاه که دولت نیازمند نظر مراجع معظم تقلید بود دست به دامنشان شده بودید که از مردم بخواهند از گرفتن یارانه انصراف دهند، ولی امروز که فتوای آنها در تقابل با سرمایه‌اندوزی افراد خاصی است، نظر این سروران به طنز انگاشته می‌شود.
مجلس دهم مانع نسل‌کشی توسط تراریخته‌ها شود
بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با صدور بیانیه‌ای از نمایندگان مجلس دهم خواست با ممانعت از تصویب طرح خطرناک تراریخته علاوه بر بستن راه نفوذ امنیتی و خطر نسل‌کشی ملت ایران، وظیفه انقلابی خود را در صیانت از عزت و سلامت مردم به سرانجام برسانند.
در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی خطاب به نمایندگان مجلس دهم با اشاره به بحث قانونی شدن کشت و یا تولید تراریخته‌ها آمده است: اما موضوع مهم و غیرقابل اغماضی که در برنامه ششم بر روی آن تاکید شده است و در صورت تصویب موجب قانونی شدن نفوذ امنیتی و به خطر افتادن جان یک نسل از کشور خواهد شد بحث قانونی شدن کشت و یا تولید تراریخته‌ها است.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی ضمن دعوت آحاد مردم به مطالعه اثرات خطرناک محصولات تراریخته در سایر کشورها می‌افزاید: مطالعه بر روی کشورهایی چون پاکستان که اسیر این مواد خطرناک شده و زمین‌های کشاورزی خود را از دست داده‌اند مؤید این موضوع است. به راستی چرا جریان‌های خطرناک غربی صهیونیستی مانند راکفلر و مونسانتو پشت این ماجرا قرار گرفته‌اند و برای نفوذ تراریخته‌ها در ایران از هیچ کوششی فروگذار نیستند؟ چرا عده‌ای در داخل کشور به عنوان تاجر تراریخته‌ها با تمام توان سعی در نسل‌کشی ملت مسلمان ایران دارند؟
چرا کارشناسان حوزه محیط زیست، سلامت و تغذیه هیچ‌گاه بر سلامت این محصولات صحه نگذاشته و نمی‌‌گذارند؟ همه این موضوعات و اصرار استکبار جهانی بر ورود این محصولات به ایران نشان‌دهنده وجود سناریوی خطرناکی علیه ملت انقلابی ایران اسلامی است.
در پایان این بیانیه با اشاره به حکم تأکید مقام عظمای ولایت مبنی بر ورود و حضور دانشجویان در مسائل مهم کشور و اظهارنظر در مورد موضوعات حیاتی انقلاب اسلامی، از نمایندگان متعهد مجلس شورای اسلامی خواسته شده است تا با ممانعت از تصویب این ماده خطرناک در برنامه ششم، علاوه بر بستن راه نفوذ امنیتی و خطر نسل‌کشی ملت ایران، وظیفه انقلابی خود را در صیانت از عزت و سلامت ملت مسلمان ایران به سرانجام برسانند.