کد خبر: ۸۴۹۲۳
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۰

باز بودن پرونده یک ساله فدراسیون دوومیدانی

با گذشت یک سال از انتخاب کیهانی به عنوان رئیس فدراسیون دوومیدانی اما همچنان کارهای ابتدایی این فدراسیون نیمه تمام باقی مانده است.


 ۱۵ شهریور ۱۳۹۴ بعد از گذشت ۶ ماه انتخابات فدراسیون دوومیدانی برگزار شد و بر خلاف انتظارات مجید کیهانی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.
حواشی از همان زمان اعلام نام کیهانی به عنوان رئیس فدراسیون در دور دوم انتخابات آغاز شد. ادعای تقلب، نابودی آینده دوومیدانی و برخی مسائل دیگر از جمله موضوعاتی بود که بعد از انتخابات از سوی برخی افراد اعلام شد.
با گذشت چندروز از انتخابات همه منتظر حضور کیهانی در فدراسیون بودند اما همه چیز به امروز، فردا و هفته آینده موکول می‌شد. شایعه‌هایی نیز مبنی بر عدم رضایت وزارت ورزش از انتخاب کیهانی به گوش رسید و همین موضوع هم علت دیر ابلاغ شدن حکم ریاست کیهانی اعلام شد؛ موضوعی که بارها تکذیب شد اما هیچ مسئولی اعلام نکرد که علت این شرایط چیست.
۱۵ مهر بالاخره وزارت حکم کیهانی را ابلاغ کرد و او به فدراسیون دوومیدانی رفت.
داستان ادامه داشت و موضوع دیگر انتخاب دبیر و نایب رئیس فدراسیون بود. رسانه‌ها بارها به این موضوع پرداختند و کم کم تبدیل به سوژه‌ای تکراری شد؛ سوژه‌ای که اهمیت خود را هم از دست داد و مسئولان هیچ اهمیتی به آن ندادند.
هر روز اسامی جدید برای سمت دبیری و نایب رئیسی مطرح می‌شد، اما دریغ از قطعی شدن یک نام. مجید کیهانی رئیس فدراسیون هم اعلام کرد که عجله‌ای ندارد و فقط به انتخاب یک فرد درست و کارآمد فکر می‌کند.
حدود یک هفته قبل از المپیک هاشم صیامی به عنوان دبیر فدراسیون انتخاب شد. البته این اتفاق بعد از ۱۱ماه رخ داد. فرامرز روستایی‌فر قبل از صیامی مدتی دبیر فدراسیون بود اما با کیهانی به اختلاف خورد و استعفا داد و ماجرا از نو آغاز شد.
داستان انتخاب نایب رئیس فدراسیون نیز همین رویه را داشت تا جایی که زمزمه‌هایی درباره محمد شروین اسبقیان و حضورش در این سمت شنیده شد اما او هم نیامده رفت.
اعتراض برخی ورزشکاران مبنی بر عملی نشدن برخی از وعده‌های مهم مجید کیهانی از دیگر مسائلی است که در این یکسال به چشم می‌خورد. جذب اسپانسر مهم‌ترین وعده فدراسیون بود که خیلی‌ها این وعده را مهم‌ترین علت انتخاب کیهانی عنوان می‌کنند. هرچند کیهانی تاکنون چند اسپانسر را برای دوومیدانی جذب کرده است اما در حال حاضر بسیاری از ملی‌پوشان و دیگر دوومیدانی‌کاران از عدم توجه کافی فدراسیون گلایه دارند و حتی برخی از آن‌ها حقوق خود را هم دریافت نکرده‌اند.
برخی هیئت‌ها نیز اعلام کردند که بودجه مورد نیاز خود را تاکنون دریافت نکرده‌اند. بنابراین با گذشت یک سال از انتخاب کیهانی هنوز پرونده انتخاب کادر فدراسیون و برخی از کارهای ابتدایی ادامه دارد و تنها سه سال باقی مانده است؛ سه سالی که شاید به نظر زیاد باشد اما این زمان هم به سرعت یک سال گذشته سپری می‌شود.