تخم هندوانه را هم بخورید
به گفته کارشناسان تغذیه، تخم هندوانه حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی است که برای سلامت بدن مفید هستند.
نوشیدن یک لیوان آب هندوانه یا خوردن هندوانه نهتنها موجب پرشدن معده میشود، بلکه مواد مغذی از بین رفته را نیز احیاء میکند. اما نباید از خواص تخم هندوانه هم غافل شد چرا که مملو از خواص مغذی است.
تخم هندوانه به کاهش فشار خون کمک میکند. تخمهای هندوانه منبع غنی سیترالین، اسیدآمینه غیرضروری، هستند که دارای خاصیت ضدفشار خون است. این اسیدآمینه نهتنها موجب کاهش فشار خون شاهرگی میشود، بلکه موجب افزایش آزادشدن اکسید نیتریک هم میشود و بدین ترتیب به کنترل فشار خون کمک میکند.
تخمهای هندوانه دارای تاثیر حفاظتی از قلب و تاثیر ضداکسایشی هم هستند و به همین خاطر ریسک بیماری قلبی را کاهش میدهند. از این رو به افرادی که در معرض بیماری قلبی-عروقی قرار دارند توصیه میشود مصرف تخم هندوانه را در رژیم غذاییشان قرار دهند.
تخمهای هندوانه حاوی اسیدهای چرب مونواشباع نشده، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده و اسیدهای چرب امگا-3 هستند. این چربیها نهتنها به کاهش سطح کلسترول LDL کمک میکنند، بلکه در تحت کنترل نگه داشتن کلسترول هم نقش دارند.
از دیگر خواص تخم هندوانه، کمک به درمان عفونت باکتریایی است. تخم هندوانه حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که به عنوان عامل احتمالی ضدمیکروبی عمل و از این رو به مقابله با عفونتهای باکتریایی کمک میکند.
همچنین تخم هندوانه دارای ترکیبات ضداکسایشی و ضدالتهابی است که در درمان التهاب مجاری اداری مؤثر است.