کمبود تخت در بیمارستانهای اراک
64 تخت برای 6000 بیمار سرطانی استان مرکزی
حدود شش هزار بیمار شناسایی شده مبتلا به سرطان در استان مرکزی وجود دارد و این درحالی است که تنها مرکز درمانی تخصصی سرطان استان مرکزی در اراک فقط 64 تخت دارد.
اراک- خبرنگار کیهان:
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: استان مرکزی به ویژه اراک از جمله شهرهایی است که در آن آمار ابتلا به سرطان بالا است.
حسن طاهراحمدی اظهار داشت: هماکنون حدود شش هزار بیمار سرطانی در استان شناسایی شده درحالی که بیمارستان تخصصی سرطانی آیتالله خوانساری اراک فقط 64 تخت دارد که بیشتر اوقات 80 تا 90 بیمار در نوبت بستری هستند.
وی بیان داشت: با کمک خیرین فاز دوم بیمارستان خوانساری در فضای چهار هزار مترمربع در چهار طبقه درحال ساخت است که با احداث این فاز، 90 تخت به تختهای بیمارستانی این مرکز درمانی اضافه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هماکنون دو هزار تخت بیمارستانی در قالب 20 بیمارستان در استان مرکزی وجود دارد که از این تعداد مرکز درمانی، 15 بیمارستان دانشگاهی، سه بیمارستان تأمین اجتماعی و دو بیمارستان هم خصوصی است.
وی خاطرنشان کرد: از دو هزار تخت بیمارستانی در استان مرکزی، یک هزار تخت در شهرستانهای کوچک استان است که ضریب اشغال آنان کمتر از 50 درصد است و برای هر بیمار بستری در این شهرستانهای کوچک حدود یک و نیم میلیون تومان هزینه میشود.
طاهر احمدی تصریح کرد: در بیمارستانهای اراک ضریب اشغال تخت بیش از ظرفیت است و در بیمارستان ولیعصر(عج) که در حال حاضر 280 تخت وجود دارد مجبوریم بیماران را به علت ازدیاد بیمار و کمبود تخت در راهروها بستری کنیم. که این در شأن مردم و بیماران نیست.
وی ادامه داد: فاز اول ساختمان جدید بیمارستان ولیعصر(عج) اراک در 13 طبقه پایان یافته و فاز دوم با اعتبار 103 میلیارد تومان آغاز و مقرر شده طی 28 ماه تکمیل شود اما تصمیم داریم طی 18 ماه آینده برخی از بخشها را راهاندازی کنیم.
وی عنوان کرد: با راهاندازی ساختمان جدید بیمارستان ولیعصر(عج) اراک تعداد تختهای این بیمارستان به 480 تخت افزایش مییابد.
طاهراحمدی نیاز دیگر استان را بیمارستان یک هزار تختخوابی عنوان کرد و افزود: مقدمات ساخت این بیمارستان مهیا شده و منتظریم تا ردیف بودجه توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مشخص شود.