kayhan.ir

کد خبر: ۸۲۲۳۶
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۵
سردار نقدی در همایش بسیج علمی:

شهریاری‌ها و طهرانی‌مقدم‌ها را در عرصه علمی شناسایی نکرده‌ایم

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت‌: در عرصه علمی هنوز نتوانسته‌ایم امثال شهریاری‌ها و طهرانی مقدم‌ها که عاشق اسلام و انقلاب و اهل فداکاری هستند را شناسایی کنیم.



به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین از طریق ویدئو کنفرانس درنشست سراسری معاونت‌های علمی پژوهشی و فن‌آوری سپاه‌های استانی که در خرم‌آباد برگزار شد‌، شرکت کرد.
سردار نقدی با تاکید بر بررسی تجربه‌های موفق و یافتن یک الگوی مناسب گفت‌: کارهای موفق از رعایت الگوهای موفق نشأت گرفته‌اند. در تهران یک پایگاه بسیج تاکنون 100 مدال در عرصه‌های علمی دریافت و به مقام معظم رهبری هدیه کرده است‌؛ باید دید روش و شیوه‌های کسب موفقیت در این پایگاه چه بوده و با بررسی عمیق این تجربه‌های موفق، به یک الگوی خوب رسید.
وی با انتقاد از سنتی و تکراری شدن پایان‌نامه‌های دانشگاهی در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها، افزود: امروز جامعه علمی کشور از اینکه پایان‌نامه‌ها اثر و انگیزه‌ای به دانشجو نمی‌دهند رنج می‌برد، در بیشتر موارد ندیده‌ایم که یک پایان‌نامه دکتری، دانشجویی را به یک محقق و دانشمند تبدیل کرده باشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: باید بررسی کنیم و ببینیم چگونه پایان‌نامه‌های دانشگاهی می‌تواند منشأ اثر باشد و این پایان‌نامه‌ها برای مشکلات مختلف در صنعت، کشاورزی و دیگر عرصه‌های کشور راه حل علمی و عملی ارائه کند و این را به عنوان یک الگو قرار داده و عمل کنیم.
نقدی با اشاره به اینکه در برخی از اقشار موفق بسیج از الگوهای موفق مردمی استفاده شده‌، اظهار داشت: در اقشار مختلف بسیج همچون بسیج سازندگی و بسیج جامعه پزشکی کارهایی انجام شده که به صورت مردمی و خودجوش بوده؛ بسیج باید در عرصه علمی نیز به صورت مردمی وخودجوش عمل کند. باید مدل‌های موفقیت‌آمیز مردمی در عرصه علم را پیدا کرد و گسترش داد.
وی در ادامه اظهار داشت: در بسیج اساتید حلقه‌های صالحین موفقی برگزار می‌شود که بسیج علمی می‌تواند از آنها و روش‌های موفقشان استفاده کند.
جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج در پایان گفت: در عرصه علمی هنوز نتوانسته‌ایم امثال شهریاری‌ها و طهرانی‌مقدم‌ها که عاشق اسلام و انقلاب و اهل فداکاری هستند را شناسایی کنیم. باید این دست دانشمندان را پیدا کرد و توان، ظرفیت‌ها و الگوهایی که ارائه می‌کنند را مبنای پیشرفت قرار داد.