kayhan.ir

کد خبر: ۸۲۱۲۵
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۷
ضرغامی در همایش سوگند قلم :

افشای فیش‌های نجومی کاری فوق‌العاده و تصمیم‌ساز بود

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: امروز بسیاری تلاش می‌کنند که نگذارند مردم از حاشیه به متن بیایند. در حالی که متن کشور مسائل و مشکلات اقتصادی است و همه توجه‌ها باید معطوف به این مسئله باشد.

روز گذشته همایش رسانه‌ای «سوگند به قلم» به مناسبت روز خبرنگار در تالار سوره حوزه هنری توسط انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و سازمان بسیج رسانه با حضور سید نظام‌الدین موسوی، دبیرکل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان و مدیرعامل خبرگزاری فارس، مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه، سید عزت الله ضرغامی، رئیس پیشین سازمان صدا و سیما و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، مهدی نصیری، مدیر مسئول نشریه صبح و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.
در این مراسم سید نظام‌الدین موسوی دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: 17 مرداد مصادف است با شهادت شهید صارمی که به دست وحشیان طالبان به شهادت رسید و جا دارد در این روز یاد او را گرامی بداریم. وی خاطر نشان کرد : البته متولی چنین جلساتی باید مسئولان باشند اما به نظر می‌رسد آنها در روز خبرنگار غایب هستند و مشغله‌های دیگری دارند.
در ادامه این مراسم عزت‌الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تبریک روز خبرنگار به همه تلاشگران عرصه خبر با انتقاد از جایگزینی مسئله‌سازی به جای مسئله‌یابی و با اشاره به موضوع فیش‌های نجومی اظهار داشت: مسئله فیش‌های نجومی در ادامه از سوی این رسانه‌ها مسئله‌یابی شد و حتی آقای روحانی که خیلی عادت به پذیرش حرف مخالف خود ندارد، اعتراف کرد که این کار لازم بود.
وی در ادامه با انتقاد از فیش‌های نجومی برخی مدیران دولتی افزود : در جلسه مهمی که با برخی مسئولان نظام داشتیم،‌گفتم که با چندین سال مدیریت در بخش‌های مختلفی هیچ گاه تصور نمی‌کردم در نظام ما حقوق بالای 20 میلیون تومان وجود داشته باشد و زمانی که حقوق‌های 50 ؛60 و 80 میلیونی مطرح شد ابتدا باور نمی‌کردم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: موضوعات مختلف تصمیم‌ساز در کشور باید مصداق‌بندی شده و به مسئولان پیشنهاد شود؛ امروز بسیاری تلاش می‌کنند که نگذارند مردم از حاشیه به متن بیایند. در حالی که متن کشور مسائل و مشکلات اقتصادی است و همه توجه‌ها باید معطوف به این مسئله باشد.
 همچنین مهدی نصیری در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و شهدای رسانه اظهار داشت: ما امروز باید از شهدایی مانند شهید سیدحسن شاهچراغی سرپرست روزنامه کیهان که به همراه شهید محلاتی و برخی از یاران حضرت امام به شهادت رسیدند، یادی کنیم.
وی یکی از مهم‌ترین رسالت‌های خبرنگاران را احیا، حفظ و تداوم این شعارها دانست و افزود: متاسفانه مباحثی مانند فساد اقتصادی و فیش‌های نجومی پدیده زشت و بسیار نگران‌کننده ایست که البته یک شبه نیز ایجاد نشده و محصول یک سیر و جریان است.
این فعال رسانه‌ای ابراز داشت : نقطه عطف این جریان سخنرانی خطیب نماز جمعه تهران در سال68 است که رسما از لزوم مانور تجمل مسئولان صحبت کرد و گفت که علی‌رغم فقر ضروری است مسئولان جلوه‌ای از تجمل را در رفتار خود نشان دهند که این سخن بسیار عجیب بود و کمترین استناد دینی و قرآنی نداشت و حتی برخلاف توصیه امیرالمومنین به مسئولان بود. وی تصریح کرد: آن نقطه آغاز این مسئله و ادامه آن نیز ظهور یک جریان سیاسی لیبرال‌منش در فضای اقتصادی و فرهنگی بود که در سیاست خارجی نیز تمایل به سازش‌کاری دارد.
مدیر مسئول سابق کیهان با مقایسه آثار تخریبی حقوق‌های نجومی با اقدام ایلغار مغول تاکید کرد : در این زمینه خطر مهم‌تری که از یک فرد سوءاستفاده‌چی که ممکن است در کنار یک مسئول خاطی اختلاس کند وجود دارد، یک جریان اشرافی‌گری بین مسئولان است و من نمی‌دانم ما چگونه مدیران هزار میلیارد تومانی را تحمل کردیم.
در پایان مراسم از خانواده‌های شهدای رسانه نیز قدردانی شد.