کد خبر: ۷۸۱۶۹
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۴
سرمربی تیم ملی: موفق نشدیم برانکو و قلعه‌نویی پاسخگو باشند

فرار به جلو کی‌روش با لغو اردوهای تیم ملی فوتبال!

پس از بالا گرفتن اختلافات سرمربی تیم ملی و باشگاه پرسپولیس، کی‌روش تصمیم بر لغو اردوی تیم ملی گرفت و با فرار رو به جلو مربیانی چون برانکو و قلعه‌نویی را به عنوان مسئول ناکامی احتمالی تیم ملی فوتبال کشورمان معرفی کرد!


سرویس ورزشی-

پس از انتقاد برانکو سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و در کنار آن برخی از مربیان لیگ برتری از برنامه‌ریزی تیم ملی، روز گذشته فدراسیون فوتبال اطلاعیه‌ای صادر کرد و در آن خبر از لغو اردوی تیم ملی در کشورهای ارمنستان و اتریش داد.
«در متن اطلاعیه فدراسیون فوتبال آمده است: بر اساس برنامه قبلی سرمربی تیم ملی فوتبال در مسیر صعود تا جام جهانی ۲۰۱۸، سازمان لیگ فوتبال طی نامه شماره ۱۶۹۸/۱۱۰ در مورخ۱۱/۳/۹۵ برنامه‌های پیش‌‌رو را به اطلاع باشگاه‌ها رساند و رسانه‌های گروهی نیز متعهدانه نسبت به پوشش آن اقدام کردند.
اخیرا طی صحبت‌های قابل تاملی که توسط برانکو ایوانکویچ- سرمربی محترم تیم پرسپولیس تهران نسبت به مخالفت به این برنامه‌های از پیش اعلام شده، صورت گرفت و  شاهد بعضی مخالفت‌ها از طرف چند باشگاه نیز بوده‌ایم و حتی موجبات نگرانی هواداران ارزنده پرسپولیس که یار همیشگی تیم ملی هستند را فراهم ساخت.
از آنجایی که اجرای برنامه‌های مدون و مصوب تیم ملی در مسیر صعود تا جام جهانی بدون همکاری قاطع و صادقانه همه باشگاه‌ها امکان‌پذیر نیست، لذا با بررسی شرایط موجود در جلسه‌ای که امروز با حضور مهدی تاج- رئیس فدراسیون، محمدرضا ساکت- مدیر تیم‌های ملی و کارلوس کی روش- سرمربی تیم ملی فوتبال تشکیل شد، برنامه تیم ملی لغو و کلیه بازیکنان تیم ملی در اختیار باشگاه‌ها قرار خواهند گرفت و پس از برگزاری جلسات و مذاکرات بعدی، برنامه جدید تیم ملی اعلام خواهد شد.»
 کی‌روش: برانکو و قلعه‌نویی مقصر هستند
پس از صدور بیانیه فدراسیون فوتبال بود که کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی گفت‌وگویی با خبرنگاران انجام داد و گفت: بیانیه‌ای که فدراسیون صادر کرد همه چیز را شفاف اعلام کرده است و چیزی فراتر از آن نمی‌توانم بگویم. با خواندن این بیانیه همه چیز به صورت شفاف مشخص است. بیش از شش ماه پیش شروع کردیم به برنامه‌ریزی برای مسیر آماده‌سازی در راه جام ‌جهانی. ایمان دارم که برنامه‌ای که ما تنظیم کرده بودیم بهترین برنامه برای تیم ملی فوتبال ایران بود. برنامه‌ای که آماده کرده بودیم حافظ منافع تیم ملی و باشگاه‌ها بود.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران افزود: متاسفانه بعضی از نمایندگان باشگاه‌ها هم مخالفت کردند که رهبرییت این مخالفت از سوی سرمربی پرسپولیس شکل گرفت. بعد از صحبت‌های او یکسری دیگر از باشگاه‌ها مخالفت کردند. اگر حمایت همه‌جانبه نباشد که نبود قادر به اجرای برنامه‌های تیم ملی نبودیم و به همین خاطر تشخیص دادیم همه برنامه را لغو کنیم.
کی‌روش در ادامه یادآور شد: شگفت‌زده نیستم که قلعه‌نویی آمده و از آقای برانکو حمایت می‌کند. این مسئله جدیدی نیست. ایشان همیشه مخالف تمام برنامه‌های تیم ملی بوده و ما شاهد چیز جدیدی نیستیم. البته به تمام نظرات احترام می‌گذاریم اما بار دیگر تکرار می‌کنم که این برنامه بهترین برنامه برای تیم ملی و حفظ منافع باشگاه‌ها بود. ما کاری که تیم امید انجام داد را تکرار نمی‌کنیم و ۴۵ روز لیگ را تعطیل نمی‌کنیم. زمانی که این اتفاق افتاد آقای برانکو و قلعه‌نویی هیچ‌گاه گلایه نکردند.
کی‌روش خاطرنشان کرد: مطلبی را می‌خواهم به هواداران خوب پرسپولیس بگویم و آن این است که من هیچ وقت مانع شرکت هیچ بازیکنی نشدم. حتی اطلاع نداشتم که اینگونه تست‌ها قرار است گرفته شود. اگر آقای برانکو می‌خواهند دلایل و توجیهاتی برای عدم موفقیت‌شان در چند سال اخیر ایران و باشگاه پرسپولیس بیاورند باید دلایل دیگری را انتخاب کنند. به خاطر توجیه عدم موفقیت‌شان روی من حساب نکنند به خاطر اینکه فرد اشتباهی را انتخاب کرده‌اند.
سرمربی تیم ملی در پایان صحبت‌هایش تصریح کرد: بار دیگر باید تکرار کنم که به همه نظرها احترام می‌گذارم. اما کارشناسان و نخبگان با من مخالف بودند. ما هم قبول می‌کنیم. به همین خاطر من برنامه جدیدی را تنظیم کردم و به فدراسیون فوتبال ارائه دادم که براساس آن طبق قانون چهار روز قبل از مسابقه با قطر دور هم جمع می‌شویم. ان‌شاءالله خداوند بزرگ کمک می‌کند تا به پیروزی برسیم. اگر هم موفق نبودیم دلیلش را از آقای قلعه‌نویی و برانکو جویا باشید.
برانکو: نمی‌دانم مشکل کجاست
اما صحبت‌های کی‌روش واکنش برانکو را به دنبال داشت. سرمربی پرسپولیس دیروز عنوان داشت: ابتدا باید یک مسئله را روشن کنم تیم ملی ایران مهم‌ترین مسئله برای همه است و پرسپولیس و کادر فنی که در راس آن بنده هستم همیشه از تیم ملی حمایت کردم. این کار را ادامه می‌دهم. خودم پنج سال سرمربی تیم ملی بودم و روی آن حساس هستم. وی افزود: همچنان الان هم در خدمت فوتبال ایران هستیم و تلاش می‌کنیم بازیکنان‌مان را هرچه بهتر آماده کنیم تا به تیم ملی خدمت کنند. آن چیزی که همه می‌دانند این است که بدون باشگاه خوب و باکیفیت نمی‌شود تیم ملی خوب و باکیفیت داشت. ما در پرسپولیس تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که روز به روز بهتر شویم و نتایج بهتری بگیریم و این نتایج در آسیا هم خوب باشد. اگر به خاطر داشته باشید هرگز من ناکامی‌های تیم را به گردن کسی نینداختم و اگر هم باختیم و نتیجه خوبی نگرفتیم هیچ کس را مقصر ندانستم. نه مدیرعامل باشگاه و نه بازیکنان و نه حتی داوران را مقصر باخت‌هایمان ندانستیم. بلکه به این نگاه کردم که چطور اشتباه‌هایمان را جبران کنیم. واقعا الان نمی‌دانم مشکل کجاست؟!
فرار به جلو کی‌روش
این اتفاق نیز از آن دسته اتفاقات تکراری فوتبال ایران است که متاسفانه از زمان حضور کی‌روش در کشورمان خیلی بیشتر شده است. سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خارج از چارچوب و قوانین اصرار بر عدم حضور بازیکنان ملی‌پوش در تمرینات باشگاهی دارد که مخالفت برخی مربیان از جمله برانکو را به دنبال داشته است. وقتی این مخالفت‌ها جدی شد، آقای کی‌روش تصمیم بر لغو اردوی تیم ملی گرفت و با فرار به جلو مربیانی چون برانکو و قلعه‌نویی را به عنوان مسئول ناکامی احتمالی تیم ملی فوتبال کشورمان معرفی کرد!