برگزاری مراسم بدرقه از کاروان المپیکی ایران در اواخر تیر ماه
وزیر ورزش از برگزاری مراسم بدرقه کاروان ایران برای بازیهای ریو خبر داد و گفت: انشاءالله در هفته آخر تیرماه تلاش میکنیم این مراسم برگزار شود.
محمود گودرزی در دهمین جلسه ستاد عالی بازیهای المپیک و پارالمپیک با تشکر از زحمات کلیه فدراسیونهای ورزشی و کمیته ملی المپیک و پارالمپیک گفت: با حمایت مطلوب دولت از کاروانهای اعزامی ایران، با بهترین وضعیت فنی و فرهنگی در بازیهای ریو حاضر میشویم.
محمود گودرزی با اشاره به زمان کوتاه باقی مانده تا آغاز این بازیها اضافه کرد: خوشبختانه هماهنگی خوبی بین وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک و پارالمپیک برای حضوری موفق در این بازیها وجود دارد و امیدوارم سهمیه ایران از عدد ۶۰ برای المپیک فراتر برود.
وزیر ورزش و جوانان از اعضای ستاد خواست با دقت و وسواس لازم پیگیر مطالبات و نیازهای قهرمانانی که کسب سهمیه کردهاند تا زمان اعزام به بازیها باشند.دکتر گودرزی همچنین از برگزاری مراسم بدرقه کاروان ایران برای بازیهای ریو خبر داد و گفت: انشاءالله در هفته آخر تیرماه تلاش میکنیم این مراسم برگزار شود.