کد خبر: ۷۷۴۹۸
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۰

اخبار کوتاه از فوتبال



اعلام ترکیب جدید اعضای هیات مدیره استقلال و پرسپولیس
وزیر ورزش و جوانان با صدور احکام جداگانه ای اعضای هیات مدیره باشگاه های استقلال و پرسپولیس را منصوب کرد. عبدالحمید احمدی، مشاور عالی و معاون وزیر ورزش و جوانان با اعلام این خبر گفت: وزیر ورزش و جوانان با صدور احکام جداگانه ای اعضای هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را منصوب کرد.باشگاه استقلال: سید کامل تقوی نژاد، محمد رضا حسین زاده، منصور پورحیدری، مسعود معینی و شهاب جهانیان.باشگاه پرسپولیس: جعفر اشرف کاشانی، محمد زادمهر، حمید گرشاسبی و علی اکبر طاهری.

افشارزاده دخالت گودرزی در نقل و انتقالات استقلال را تکذیب کرد
سرپرست باشگاه استقلال تاکید کرد برای موفقیت این تیم در فصل جاری، آرامش شرط اصلی و لازم است. بهرام افشارزاده با تاکید بر نادرست بودن خبر توقف یارگیری استقلال گفت: کسی را متهم نمی‌کنیم اما همانطور هم که پیش از این گفتم، روحم از برخی خبرها که درباره استقلال منتشر می‌شود، بی‌خبر است. شکی نیست که جناب آقای محمود گودرزی، وزیر محترم ورزش و جوانان کشور همواره مانند یک برادر دلسوز کنار استقلال و پرسپولیس بوده است. استقلال تیمی مردمی با بیش از ۳۰ میلیون هوادار، به یقین بخش مهمی از ورزش کشور را متوجه خود می‌کند و تا امروز هم تنها از وزیر محترم ورزش همکاری و همراهی برای حل مشکلات این تیم دیدیم نه چیز دیگر. جناب گودرزی، همیشه با رهنمودهای سازنده خود، کمک حال ما بوده‌ است اما متاسفانه این موضوع هم بازتابی وارونه در برخی رسانه‌ها داشت. شخص وزیر به هیچ وجه در نقل و انتقالات استقلال ورود نکرده و نمی‌کند و واقعا مطرح کردن چنین مسائلی دور از انصاف است. با کمال میل حاضرم، روزی خدمات وزیر ورزش و جوانان را به مجموعه استقلال، برای هواداران خوب‌مان نام ببرم. ایشان زحمات زیادی برای استقلال کشیده است و کم‌لطفی در حق کسی که برای استقلال زحمت می‌کشد، توهین به خود استقلال است. ضمن اینکه توهین به هرکسی که در بخشی از فوتبال کشورمان مسئولیت دارد، در قاموس و مکتب استقلال نیست.

باقری: فصل آینده هم در کنار پرسپولیس هستم
مربی تیم پرسپولیس گفت: برانکو حق دارد از عدم حضور ملی‌پوشان در تمرینات دلخور باشد.کریم باقری بعد از حضور در باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: مشکلی برای ادامه همکاری با پرسپولیس ندارم و برای فصل آینده در این تیم باقی خواهم ماند.وی در پاسخ به این سوال که چرا در تمرینات پرسپولیس شرکت نمی‌کند، یادآور شد: فعلاً زود است که بخواهم در تمرینات شرکت کنم از این جهت که بازیکنان تیم تکمیل نشده‌اند و نفرات کمی در تمرینات شرکت دارند. مربی پرسپولیس درباره اینکه با این تیم راهی اردوی خارج کشور خواهد شد یا نه؟ تصریح کرد: اردوی تیم دو هفته دیگر است و تا آن زمان تیم هم کامل خواهد شد تا با تمامی نفرات به اردو برویم. باقری در پایان درباره دلخوری برانکو از عدم حضور ملی‌پوشان در تمرین سرخپوشان، گفت: در این مورد حق با برانکو است. پرسپولیس فصل سختی را پیش‌رو دارد و به این خاطر برانکو می‌خواهد از همین ابتدای فصل تمامی نفرات خود را در اختیار داشته باشد.

آخرین اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر
* کادرفنی تیم صبا نسبت به فصل قبل تغییری نخواهد کرد و علی دایی کماکان با دستیاران پیشین خود به کارش در این تیم ادامه خواهد داد. ژلکو میاچ، محمد دایی، بهزاد غلامپور، نادر قربانی، محمدرضا مهرانپور و علی عاملی مربیان تیم صبا در لیگ شانزدهم خواهند بود که در این بین میاچ هنوز به ایران برنگشته است.
* ظهر دیروز مسئولان دو باشگاه ذوب‌آهن و تراکتورسازی بر سر انتقال عشوری با یکدیگر به توافق رسیدند و تراکتورسازی مبلغ موردنظر ذوب‌آهن را پرداخت کرد. باشگاه اصفهانی هم رضایت‌نامه این بازیکن را برای تراکتورسازی صادر کرد. عشوری دیروز این خبر را تایید کرد.
* محمد ابراهیمی که مورد توجه باشگاه تراکتورسازی تبریز قرار گرفته بود، پس از چند جلسه مذاکره، با این تیم به توافق رسید و با قراردادی دو ساله به این تیم پیوست.ابراهیمی سال گذشته در تیم گسترش فولاد تبریز حضور داشت و پس از دو سال جدایی از تراکتورسازی بار دیگر به تیم سابق خود بازگشت.
* تیم ماشین‌سازی در آخرین حرکت نقل‌وانتقالاتی خود، برای حضور قدرتمند در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور جام خلیج‌فارس، «ثائر کرومه» را به خدمت گرفت.این هافبک دفاعى که از باشگاه الطلبه عراق به ماشین‌سازی پیوسته، بازیکن تیم ملی سوریه است و قراردادی یک ساله را با ماشین سازان تبریزی امضا کرد.
* علی کریمی که با سپاهان قرارداد دارد، به مسئولان باشگاه سپاهان گفته که یک پیشنهاد اروپایی دارد و می‌خواهد از این تیم جدا شود.کریمی طبق یکی از بندهای قراردادش، می‌تواند از سپاهان جدا شود. مسئولان باشگاه سپاهان در حال راضی کردن او برای ماندن هستند اما کریمی اصرار دارد که از این تیم جدا شود. از تیم دیناموزاگرب به عنوان تیم خواهان کریمی یاد می‌شود.
* محسن ربیع‌خواه که متولد دی‌ماه سال 1366 است و سابقه بازی در تیم‌های پاس همدان، تراکتورسازی تبریز و نفت آبادان را دارد، امروز (دوشنبه) پس از عقد قراردادی دو ساله به پرسپولیس پیوست. محسن ربیع‌خواه سابقه بازی در اکثر پست‌های خط دفاع و خط هافبک را دارد.
* لئوناردو پادوانی مدافع فصل گذشته سپاهان که مدنظر علیرضا منصوریان قرار گرفته بود، با استقلال به توافق اولیه رسیده است. قرار است در صورتی که مشکلی بوجود نیاید، این بازیکن طی امروز و فردا بطور رسمی قراردادش را با استقلال امضا کند. پادوانی با وجود اینکه قراردادش با سپاهان به پایان رسیده بود، در لیست مازاد این تیم قرار گرفت. مدیر برنامه‌های بازیکن برزیلی فصل گذشته سپاهان دیروز اعلام کرد:‌ این بازیکن را استقلالی بدانید.
* یک مهاجم دو ملیتی که سهمیه آسیایی محسوب می‌شود به تیم فوتبال سپاهان پیوست. پدرو هنریکه اولیویرا مهاجم 24 ساله برزیلی که دو ملیتی و صاحب پاسپورت تیمور شرقی است با قراردادی یک ساله به سپاهان پیوست.این بازیکن سابقه بازی در تیم‌های جوانان سائوپائولو و گرمیو را دارد و در رده بزرگسالان در تیم‌های مختلف برزیلی از جمله موگی میریم، اوبرابا، سانتاکروزنس و پترولینا سوشال بازی کرده است.
* محسن بنگر که امسال مدنظر برانکو نبود پس از مذاکره با مسئولان باشگاه تراکتورسازی با آنها به توافق رسید. بدین ترتیب بنگر فصل آینده با پیراهن تراکتورسازی و زیر نظر امیر قلعه‌نویی به میدان خواهد رفت.
*امید ابراهیمی، هافبک ملی پوش استقلال چند روزی است که به قطر سفر کرده است. هر چند که مشخص نیست سفر او تفریحی بوده و یا کاری، ولی نباید فراموش کرد که این بازیکن با پیشنهاد خوبی از یکی، دو تیم قطری روبرو شده است و با توجه به شرایط فعلی استقلال بعید نیست که جهت مذاکره با آن تیم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها به قطر سفر کرده باشد.گفته می‌‌‌‌‌‌‌شود شانس حضور او در یک تیم قطری برای فصل بعد بالا است.
*فرشاد فلاحت زاده از بازیکنان پیشکسوت سایپا و استقلال تهران  با نظر حسین فرکی و نهایی شدن توافقات رسمی با مسئولان باشگاه، قرارداد خود را  به عنوان یکی از مربیان تیم فوتبال سایپا درفصل آتی رقابتهای لیگ برتر کشور، امضا کرد.
*شجاع خلیل‌زاده که برای حضور در پرسپولیس مدنظر برانکو ایوانکوویچ بود وتلاش می‌کرد تا با گرفتن رضایت‌نامه از باشگاه سپاهان سرخپوش شود در نهایت در این تیم ماندنی شد.مدافع تیم سپاهان دیروز با مسئولان این باشگاه و عبدالله ویسی جلسه‌ای داشت و در نهایت تصمیم گرفت در این تیم بماند.