یک مسئول:
50 درصد قطعهسازیها به دلیل قاچاق تعطیل شدهاست
دبیر انجمن صنایع همگن قطعهسازان خودرو گفت: کاهش تیراژ 50 درصد واحدهای تولیدی قطعه بدلیل افزایش قاچاق تعطیل شده است.
آرش محبینژاد در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در حال حاضر مطالبات معوق قطعهسازان کوچک از خودروسازان تا حدودی کاهش پیدا کرده است، اظهار داشت: اما همچنان قطعهسازان بزرگ در دریافت مطالبات خود از خودروسازان با مشکلات متعددی همراه هستند.
وی با ابراز اینکه مجموع کل مطالبات معوق قطعهسازان از خودروسازان تاکنون پنج هزار میلیارد تومان بوده است، افزود: از این میزان تقریباً دو هزار و 200 میلیارد تومان پرداخت و ظرف دو هفته گذشته 400 میلیارد تومان دیگر نیز پرداخت شده است.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعهساز اضافه کرد: در حال حاضر 1700 میلیارد تومان از مطالبات قطعهسازان از شرکتهای خودروساز پرداخت نشده است که امیدواریم ظرف دو هفته آینده این امر اجرایی شود.
محبینژاد با اعلام «امیدواریم در قراردادهای جدید قطعهسازان با مطالبات معوق روبهرو نشوند» تصریح کرد: کمیتههایی در بخشهای مختلف از جمله نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، مجلس و دولت در حال شکلگیری است تا برای رفع معضل اصلی صنعت قطعه کشور که قاچاق است تصمیم مناسبی اتخاذ شود.
وی با تذکر اینکه در شرایط بحران و کاهش تیراژ 50 درصد واحدهای تولیدی قطعه به دلیل افزایش قاچاق تعطیل شده است، گفت: مسئله قاچاق تولید داخل را زمینگیر کرده و دولت باید در این رابطه با همکاری سایر بخشها تصمیم مناسبی را اتخاذ نماید.