کد خبر: ۷۶۲۸۷
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۲
با حضور فرمانده ناجا انجام شد

رونمایی از کارت‌هوشمند وسیله نقلیه

فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه رونمایی از کارت هوشمند وسیله نقلیه، گفت: این کارت غیرقابل جعل است.

 

به گزارش فارس، سردار حسین اشتری در حاشیه رونمایی از کارت هوشمند وسیله نقلیه درخصوص مزایای این کارت گفت: ایمنی این کارت نسبت به کارت قبلی بسیار بالاست چرا که کارت قبلی کاغذی بود اما این کارت مزیتی دارد که قابل جعل نیست و این یکی از مزایای این کارت است.
فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: یکی دیگر از مزایای کارت هوشمند وسیله نقلیه ثبت قطعات خودرو در آن است که از سرقت قطعات جلوگیری می‌کند و اگر سرقتی رخ دهد از طریق این شناسه، قطعات شناسایی می‌شوند.
وی درخصوص زمان جایگزین شدن این کارت به جای کارت‌های قبلی اعلام کرد: طی فرایندی کارت‌های هوشمند جدید جایگزین کارت‌های قدیم می‌شوند که در این زمینه اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.
سردار اشتری در خصوص هزینه تغییر کارت خودرو گفت: سعی می‌شود که این تغییر هزینه‌ای برای مالکان خودرو در بر نداشته باشد.
آمادگی کامل پلیس برای تامین امنیت
 مراسم ارتحال امام(ره)
عالی‌ترین مقام انتظامی کشور درخصوص مراسم سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی و تمهیدات پلیس برای برپایی هرچه باشکوه‌تر این مراسم، اعلام کرد: مراسم ارتحال روز جمعه در حرم مطهر امام خمینی‌(ره) برگزار می‌شود و پیش‌بینی‌های لازم در این زمینه صورت گرفته و پلیس راهور و راه آمادگی لازم در این زمینه را دارند تا انشاا... بتوانند زائران را از مبدا تا مقصد همراهی کرده و تذکرات لازم را به آنها ارائه دهند.
وی در خصوص تمهیدات پلیس راهور برای برپایی مراسم ارتحال امام(ره) اظهارداشت: در شهر تهران نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده و از لحاظ امنیتی در مجموعه ناجا اقدامات خوبی انجام گرفته است تا این مراسم بدون مشکل، با عظمت و باشکوه انجام می‌شود.
رونمایی از پلاک وسایل نقلیه نیروهای مسلح
همچنین دیروز با حضور سردار اشتری و سردار تقی مهری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از پلاک وسایل نقلیه نیروهای مسلح رونمایی شد.
در حاشیه این مراسم، معاون فنی مهندسی و رئیس شماره‌گذاری راهور ناجا اظهار داشت: پلاک وسایل نقلیه نیروهای مسلح با هدف یکسان‌سازی پلاک، ارتقای کیفی و ایمنی، کاهش جعل و بررسی و گزارش‌گیری تخلفات احتمالی کاربران آن در دستور کار قرار گرفت.
سرهنگ سعید روحی در خصوص رنگ و حروفی که در این پلاک‌ها مورد استفاده قرار گرفته است، اعلام کرد: پلاک با زمینه آبی-فیروزه‌ای و با حرف (ف) مختص خودروهای ستاد کل نیروهای مسلح، پلاک و زمینه خاکی و حرف (ش) مختص خودروهای ارتش، پلاک با زمینه سبز و حرف (ث) مختص خودروهای سپاه پاسداران و پلاک با زمینه آبی فیروزه‌ای (ز) مخصوص خودروهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.
روحی افزود: پلاک خودروهای ناجا از مهرماه 91 افتتاح و اجرایی شده و پلاک با زمینه سبز رنگ و حرف (پ) است.