کد خبر: ۷۵۷۹۹
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۶
سازمان بازرسی بررسی می‌کند

پرداخت‌های چند صد میلیونی در وزارت بهداشت!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد: موضوع پرداخت‌های چند صد میلیونی در وزارت بهداشت را در این سازمان بررسی خواهیم کرد.

 

ناصر سراج در گفت‌وگو با فارس، درباره موضوعی که طی چند روز گذشته با عنوان پرداخت‌های چند صد میلیونی در وزارت بهداشت مطرح شده گفت: ما در همه زمینه‌های این چنینی ورود می‌کنیم و نه تنها در وزارت بهداشت، بلکه در همه وزارتخانه‌ها این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است.
گفتنی است، اولین بار موضوع پرداخت‌های میلیونی در وزارت بهداشت از سوی محمد شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار مطرح شد.
وی نامه‌ای خطاب به طیب‌نیا وزیر اقتصاد و دارایی نوشت و در آن به پرداخت‌های چند صد میلیونی و بی‌حساب و کتاب در وزارت بهداشت اشاره کرد.
نامه‌ای که سخنگوی وزارت بهداشت موضوع آن را رد و اعلام کرد: حقوق چند صد میلیونی در وزارت بهداشت نداریم و تنها 20 نفر حقوق صد میلیونی دارند و همه پرداخت‌ها براساس قانون است و اگر کسی در این ‌باره مستنداتی دارد ارائه کند.
حال با توجه به صحبت‌های سراج گویا سازمان بازرسی به این موضوع ورود کرده و قرار است آ‌ن‌را دقیق‌تر بررسی کند.