کد خبر: ۷۵۳۱۲
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۳
توصیه‌های پیشکسوت کشتی ایران به محمد بنا

صبوری به خرج دهید تا در المپیک موفق شوید

یک پیشکسوت کشتی ایران به «محمد بنا» سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی که در آستانه المپیک هر از چند گاه از استعفا و ترک اردوی تیم ملی سخن می‌گوید، توصیه کرد در فرصت باقیمانده تا المپیک 2016 ریو از حاشیه‌ها دوری کند و صبوری به خرج دهد.


منصور برزگر که زمانی سرمربی و مدیر فنی تیم ملی کشتی آزاد ایران بود، در تازه‌ترین صحبت‌های خود اظهار داشت: به نظر من بنا مربی است که حقانیت و لیاقت خودش را نشان داده و سرمربیگری تیم ملی را در المپیک پذیرفته و او باید کار خودش را چون المپیک لندن با قدرت به پیش ببرد. او باید به کشتی‌گیران خود در روزهای حساسی که به سرعت پشت سر می‌گذاریم، آرامش دهد و بیشتر به فکر امور فنی و المپیک باشد.
عضو شورای فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد در این گفت‌وگو «حمید سوریان» را نابغه کشتی فرنگی دانست و گفت: سوریان اگر بتواند به روزهای اوج و آمادگی خود برسد، به راحتی می‌تواند یک مدال طلای دیگر در المپیک بگیرد تا جزو افسانه‌های کشتی شود که این مهم جز با مدیریت محمد بنا سرمربی تیم ملی اتفاق نخواهد افتاد.
دارنده مدال نقره وزن 74 کیلوگرم بازی‌های المپیک 1976 مونترال کانادا گفت: کادر فنی و ملی‌پوشان توقعاتی دارد که باید به آنها توجه شود.کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو از رشته‌هایی هستند که شانس زیادی برای کسب مدال دارند و به نوعی بار مسئولیت سایر رشته‌ها را در المپیک می‌کشند و اگر این رشته‌ها هم مدال نگیرند، کاروان ایران نمی‌تواند در جدول مدال‌ها جایگاه خوبی داشته باشد و اینکه بگویند بودجه نداریم، قابل قبول نیست.
برزگر که سابقه سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد در چهار المپیک 1992 بارسلون، 1996 آتلانتا، 2000 سیدنی و 2004 آتن را دارد، افزود: از مسئولان تقاضا دارم در چند ماه باقیمانده تا المپیک ریو بیشتر از گذشته به اردو تیم‌های ملی کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو سرکشی کنند و حتی در صورت امکان با ملی‌پوشان بر سر یک میز غذا بخورند و مطمئن باشند انجام چنین کارهایی به آرامش بیشتر ورزشکاران کمک می‌کند. مشکلات مالی همواره بوده است، ضمن آنکه هزینه‌های رشته کشتی بسیار بالا است و اگر توقع داریم که کشتی همواره جزو تیم‌های قدرتمند جهان باشد، باید از آن حمایت شود و به همین دلیل مسئولان در آستانه المپیک باید توجه بیشتری به رشته‌های مدال‌آوری چون کشتی داشته باشند.
دارنده مدال طلای پیکارهای کشتی آزاد قهرمانی سال 1973 جهان در تهران گفت: کشتی در ایران ریشه و قدمتی طولانی دارد و ملی‌پوشان این رشته همواره با ناملایمتی‌ها ساخته‌اند و با کمترین امکانات بیشترین نتیجه را گرفته‌اند و اکنون هم این عزیزان تمرینات خود را انجام می‌دهند و مشکل خاصی ندارند تا در المپیک 2016 ریو نتایج آبرومندی برای کشورمان کسب کنند. تصور تکرار نتایج المپیک لندن برای کشتی آزاد و فرنگی بسیار سخت است، اما ملی‌پوشان به طور حتم بدون مدال بازنخواهند گشت و هر چند هم در کشتی آزاد و هم در فرنگی در صورتی که شانس با ملی‌پوشان یار باشد، به طور حتم دستیابی به مدال طلا دور از دسترس نخواهد بود.
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان گفت: پیش‌بینی من این است که از 12 سهمیه کشتی آزاد و فرنگی، ملی‌پوشان شش مدال کسب خواهند کرد و هر چند فضا آنچنان المپیکی نیست و در این رابطه من بارها اعلام خطر کردم اما کشتی چون همیشه کار خودش را انجام خواهد داد.