۴ هیئت از سوی رهبر انقلاب با تعدادی از جانبازان ملاقات کردند
در سالروز ولادت با سعادت قمر بنی هاشم حضرت اباالفضلالعباس علیهالسلام و روز جانباز، چهار هیئت از جانب رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منازل تعدادی از جانبازان در تهران از رشادت، صبر و استقامت ایثارگران تجلیل کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، در سالروز ولادت باسعادت قمربنیهاشم حضرت اباالفضلالعباس علیهالسلام و روز جانباز، صبح دیروز (چهارشنبه) چهار هیئت از جانب حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منازل تعدادی از جانبازان در تهران از رشادت، صبر و استقامت ایثارگران تجلیل کردند.
حجج اسلام آقایان شهیدی محلاتی، تقوی، قمی و حاجعلیاکبری به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب، با حضور در منازل تعدادی از جانبازان ضمن گفتوگو با آنان و کسب اطلاع از شرایط زندگی، درمان، کار و مشکلاتشان، از ایثارگری و فداکاری جانبازان سرافراز دفاع مقدس قدردانی
کردند.
همچنین نمایندگان ولی فقیه در مراکز استانها و ائمه جمعه سراسر کشور نیز به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منازل تعدادی از جانبازان سراسر کشور از این یادگاران گرانقدر دفاع مقدس تجلیل کردند.