کد خبر: ۷۴۴۷۶
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۴
رئیس‌ سازمان نظام پرستاری:

بی‌توجهی وزیر بهداشت مانع تلاش پرستاران نمی‌شود

رئیس‌ سازمان نظام پرستاری کشور گفت: 7 نامه به شخص وزیر به ‌عنوان عالی‌ترین مقام وزارت بهداشت ارسال کرده‌ایم تا در جلسه شورای عالی سازمان نظام پرستاری به ‌عنوان برگزیدگان و منتخبین پرستاران کشور شرکت کنند، اما متأسفانه تاکنون هیچ پاسخی از سوی وزیر دریافت نکردیم.


علی‌محمد آدابی در همایش نقد واقعی طرح تحول نظام سلامت با گلایه از بی‌توجهی‌های وزیر بهداشت گفت: ما به‌عنوان نماینده پرستاران هیچ‌گاه به دلیل ناملایمات و بی‌توجهی‌ها از تلاش باز‌نمی‌ایستیم و به فعالیت‌ها و پیگیری‌های خود ادامه می‌دهیم؛ تا جایی که تعداد نامه‌ها و دعوت‌های ما از ایشان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شود.
رئیس‌کل نظام پرستاری تصریح کرد: یکی از لوازم ایجاد تعادل در هر جامعه‌ای تعامل ارکان قدرت با نخبگان و برگزیدگان آن جامعه است که متأسفانه این امر در وزارت بهداشت ما مشاهده نمی‌شود.
وی با اشاره به تفاوت پرداخت‌ها در میان گروه‌های پزشکی و پرستاری گفت: در بحث پرداخت‌ها یک اصل پذیرفته ‌شده در همه جای دنیا این است که فاصله بین کمترین و بیشترین دریافت‌ها بیش از 7 تا 8 برابر نباشد به ‌شرط اینکه آن پایین‌ترین رده هم امکانات کافی برای زندگی داشته باشد. در حقیقت هر دو گروه باید شرایط مساعد برای یک زندگی مساعد را داشته باشند.
به گزارش فارس آدابی تصریح کرد: متأسفانه چنین شرایطی در نظام سلامت پرداخت در بین گروه‌های پزشکی و پرستاری مشاهده نمی‌شود. این امر مصداق بارز ظلم است چراکه ظلم به معنای نوعی پراکندگی و عدم توزیع امکانات در بین بخش‌های مختلف هست.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پرستاران به دلیل ناآگاهی از حقوق حق خود در نظام سلامت مورد ظلم و اجحاف قرارگرفته‌اند و هدف ما آگاه‌سازی این قشر خدوم نسبت به این مسائل است.