کد خبر: ۷۳۴۵۴
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۳
آیت‌الله نوری همدانی تاکید کرد

وقف در جامعه به فرهنگ تبدیل شود

استاد درس خارج حوزه گفت: تبدیل شدن امام‌زادگان به قطب فرهنگی نباید تنها برای زیارت زائرین باشد، بلکه باید نهادهای فرهنگی از این ظرفیت برای ترویج دین بهره ببرند.


به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید در دیدار حجت‌الاسلام علیزاده، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان مازندران با بیان اینکه قرآن تاکید فراوانی بر احسان کرده و احسان، خدمتگزاری و وقف اقسامی دارد و یکی از آن اقسام وقف مالی است و در روایت هم تاکید بسیاری بر وقف شده است، بیان داشت: هر کاری که در راه خدا صورت گیرد جزو احسان به شمار می‌رود و باید کاری کرد وقف و احسان در جامعه تبدیل به فرهنگ شود.
وی در ادامه افزود: انقلاب ارکانی دارد و از جمله آن مردم‌اند و جامعه با داشتن این رکن مهم نیاز به سلاح هسته‌ای ندارد.
استاد درس خارج حوزه گفت: یکی از رسالت‌های مسئولین خدمت به مردم و از بین بردن مشکلات جامعه و ایجاد اشتغال برای جوانان است.
آیت‌الله نوری همدانی تبدیل شدن امامزادگان به قطب فرهنگی تاکید کرد و عنوان نمود: امامزاده نباید تنها برای زیارت زائرین باشد، بلکه باید نهادهای فرهنگی از این ظرفیت برای ترویج دین بهره ببرند.