کد خبر: ۷۲۸۱۸
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۰

دانشجوی سمنان رتبه دوم المپیاد فرش دستباف کشور را کسب کرد

دانشجوی رشته فرش دانشکده هنر دانشگاه سمنان در دهمین المپیاد فرش دستباف ایران موفق به کسب رتبه دوم این المپیاد شد.


سمنان - خبرنگار کیهان:

در این المپیاد 250 شرکت‌کننده به صورت آزاد و از 22 دانشگاه و 74 دانش‌آموز از هنرستان‌های کارو دانش 18 استان کشور در رشته‌های بافت، طراحی، رنگرزی و مرمت با هم به رقابت پرداختند که در پایان فرشته علیمرادی دانشجوی رشته فرش دانشکده هنر دانشگاه سمنان موفق به کسب رتبه دوم این المپیاد در رشته طراحی شد.
این المپیاد علمی - مهارتی را مرکز ملی فرش ایران و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی به مدت سه روز برگزار کردند.
لازم به ذکر است؛ در نهمین المپیاد فرش دستباف کشور که در کرمان برگزار شد یکی دیگر از دانشجویان رشته فرش دانشکده هنر دانشگاه سمنان مقام دوم رشته بافت فرش را بدست آورد.
المپیاد فرش همه ساله به منظور انگیزه بخشی به نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به هنر و صنعت فرش دستباف و آشنایی هر چه بیشتر با این رشته در کشور برگزار می‌شود.