سرمازدگی 163 میلیارد تومان خسارت به باغهای همدان وارد کرد
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان همدان اعلام کرد: سرمای ناگهانی، معادل 163 میلیارد تومان خسارت به باغات استان وارد کرده است.
همدان- خبرنگار کیهان:
حجتالله شهبازی افزود: این سرما در سطح 24 هزار و 484 هکتار از اراضی باغی استان، از 10 تا 61 درصد به محصولات باغها خسارت زده است.
وی ادامه داد: میزان محصولات خسارتدیده از این سرمازدگی حدود 52 هزار و 256 تن است که ارزش ریالی آن یک هزار و 630 میلیارد ریال برآورد میشود.
شهبازی اضافه کرد: در بین محصولات باغی خسارتدیده از نظر میزان سطح، گردو با 11 هزار و 779 هکتار، بادام با 4270 هکتار، هلو شلیل با 3751 هکتار بیشترین خسارت را دیدهاند. همچنین از لحاظ میزان محصول نیز، بیشترین خسارت به هلو شلیل با 17 هزار و 13 تن، گردو با 12 هزار و 49 تن و بادام با 4 هزار و 51 تن وارد شده است.
وی بالاترین میزان خسارت را متعلق به شهرستان نهاوند اعلام کرد و گفت: حدود 9 هزار و 807 هکتار از باغات شهرستان نهاوند بر اثر سرمازدگی خسارت دیده که باعث از بین رفتن 32 هزار و 846 تن محصولات باغی شده است.