نماینده تکواندوی ایران از رسیدن به المپیک بازماند
اکرم خدابنده با قبول شکست برابر نماینده کشور فیلیپین از دور رقابتها کنار رفت و از رسیدن به سهمیه المپیک ریو بازماند.
مسابقات کسب سهمیه المپیک در قاره آسیا از صبح امروز(شنبه) به مدت 2 روز به میزبانی شهر «مانیل» فیلیپین و در سالن «گرندبالروم» با حضور 97 تکواندوکار از 38 کشور آغاز شده است، تا تکلیف 16 تکواندوکاری که در این رقابتها سهمیه المپیک ریو 2016 را برای کشورشان بدست می آورند، مشخص شود.
دیروز(شنبه) و در اولین روز این رقابتها، مبارزات تکواندوکاران اوزان 49- و 67+ کیلوگرم زنان و 80- و 80+ کیلوگرم در حال برگزاری است که «اکرم خدابنده» نماینده ایران در وزن چهارم المپیکی زنان پس از یک دور استراحت به مصاف «کریستی الورا» از فیلیپین، دارنده مدال برنز قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی گوانگجو رفت که در پایان سه راند مبارزه نتیجه را 10 بر 3 واگذار کرد و از دور رقابتها کنار رفت.
در این مسابقات تکواندوکارانی که موفق به کسب مدالهای طلا و نقره شوند، جواز حضور در بازیهای المپیک ریو 2016 را کسب میکنند.