کد خبر: ۷۲۳۱۴
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۳
واکنش انقلابیون بحرین به تروریست نامیدن مقاومت

تروریست واقعی رژیم قبیله‌ای آل خلیفه است

جنبش انقلابی 14 فوریه بحرین ضمن محکوم کردن اقدام دولت بحرین در تروریستی خواندن این جنبش و سایر گروه‌های مقاومت اعلام کرده«تروریست واقعی در بحرین رژیم قبیله‌ای آل خلیفه است.»


به گزارش فارس، به نقل از العالم جنبش انقلابی «14 فوریه» بحرین با صدور بیانیه‌ای گنجاندن نام برخی گروه‌های مقاومت و در رأس آنها حزب‌الله لبنان و ائتلاف «جوانان 14 فوریه» در لیست سیاه را به شدت محکوم کرده است.
این جنبش در بیانیه خود آورده:‌«رژیم بحرین هنگامی که در از بین بردن ائتلاف جوانان انقلابی شکست خورد، چاره‌ای جز این ندید که اسم این ائتلاف را در لیست تروریست‌ها بگنجاند.»
در این بیانیه همچنین تاکید شده «رژیم آل‌خلیفه همان تروریسم است و بالاترین مقام سیاسی آن، «حمد بن عیسی آل خلیفه» فرعون و دیکتاتور بحرین است و اوباش و فرومایگان رژیم او، تروریست هستند که باید در لیست‌های تروریسم گنجانده شوند تا با جلادان و مزدوران آن همانند جنایتکاران جنگی و عاملان جنایات کشتار جمعی علیه انسانیت در بحرین محاکمه شوند.»
گفتنی است رژیم آل خلیفه روز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای 68 گروه و جنبش از جمله حزب‌الله را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد و برای عقب نماندن از دیگر مرتجعین  عرب خوش‌خدمتی بزرگی به رژیم صهیونیستی کرد.
در این لیست نام حزب‌الله لبنان، سه گروه انقلابی این کشور یعنی «ائتلاف انقلابی 14 فوریه، «سرایا الاشتر» و گروه‌های مقاومت مردمی» در کنار نام گروهک‌های القاعده و جبهه النصره قرار داده شده است!
اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس نیز چندی پیش حزب‌الله را گروهی تروریستی معرفی کردند!