کد خبر: ۷۱۶۹۳
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۶

کوتاه اقتصادی


* مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند گفت: چنانچه متقاضیان آورده خود را تکمیل کنند تا پایان سال 95 واحدهای باقی مانده مسکن مهر را با خدمات زیربنایی کامل به متقاضیان تحویل می‌دهیم. طاهری در جلسه بررسی مشکلات انبوه‌سازان مسکن مهر که با حضور اعضای هیئت مدیره، کارشناسان فنی و انبوه‌سازان در راستای سرعت بخشیدن به تحویل واحدهای باقی مانده و همچنین واحدهای فاقد متقاضی مسکن مهر این شهر برگزار شد گفت: بخش زیادی از مشکلاتی که در زمینه خدمات زیربنایی درگذشته وجود داشته با پیگیری‌های شرکت عمران و همت دستگاه‌های خدمات‌رسان حل شده است.
* حسین صفایی مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران در گفت‌وگو با فارس در مورد اظهارنظر رئيس اتحادیه بارفروشان مبنی بر اینکه نباید دولت امسال به بحث تنظیم بازار میوه شب عید وارد می‌شد، گفت: رئيس اتحادیه بارفروشان مسئولیتی در تنظیم بازار بر عهده ندارد و این اتحادیه جزء اتحادیه‌های تعاون روستایی نیست، بلکه جزء اتحادیه‌های اتاق اصناف است.وی با تاکید بر اینکه قصد مقابله با این فرد و اتحادیه بارفروشان را نداریم، گفت: صنف بارفروش راضی به کار تنظیم بازار دولت نیست، زیرا آنها می‌خواهند با کمترین قیمت برای ماه‌های پرمصرف ذخیره‌سازی کنند، در حالی که دولت با قیمت مناسب و به نفع تولیدکننده محصول را خریداری می‌کند.
* بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در آستانه ماه رجب که نخستین ماه‌ حرام در سال‌جاری محسوب می‌شود، بار دیگر از دارندگان وسیله نقلیه موتوری زمینی خواست که نسبت به تهیه الحاقیه و افزایش پوشش بیمه‌نامه شخص ثالث خود اقدام کنند.به گزارش اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی، قوه قضائیه در سال 95 میزان دیه را 190 میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام اعلام کرده است. بر همین اساس، از ابتدای سال 1395 مبلغ ریالی دیه از 165 میلیون تومان به 190 میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام و از 220 میلیون تومان به 25303 میلیون تومان برای ماه‌های حرام افزایش می‌یابد. بنابراین تعهدات شرکت‌های بیمه نیز در ماه‌های حرام از 220 میلیون تومان به 253 میلیون و 300 هزار تومان رسیده است و با توجه به اینکه بیمه‌نامه‌های فعلی تا سقف 220 میلیون تومان را پوشش می‌دهند، اگر دارنده خودرویی در ماه حرام تصادف منجر به فوت داشته و الحاقیه بیمه‌نامه را تهیه نکرده باشد، باید مابه التفاوت 220 میلیون و 253 میلیون تومان خود را پرداخت کند. لذا بیمه‌گذاران باید برای تهیه الحاقیه مربوط به مابه التفاوت افزایش دیه اقدام و تعهدات بیمه‌نامه وسیله نقلیه خود را افزایش دهند.شایان ذکر است 21 فروردین 1395 مصادف با شروع اولین ماه حرام(رجب) است و ضروری است بیمه‌گذاران تا آن زمان، الحاقیه بیمه‌نامه شخص ثالث خود را خریداری کنند.
* مدیرعامل بیمه ایران از رسیدگی به بیش از 8800 پرونده خسارت شخص ثالث و بدنه اتومبیل در ایام نوروز در بیمه ایران خبر داد. سیدعباس حسینی در پاسخ به این پرسش که چه میزان خسارت در این ایام به ذی‌نفعان پرداخت شده نیز اظهار کرد: در این مدت بالغ بر 76 میلیارد تومان خسارت اتومبیل اعم از خسارت‌های مالی، جانی و بدنه به بیمه‌گذاران پرداخت کرده‌ایم که رقم قابل توجهی است. وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه در کدام استان‌ها بیشترین خسارت به بیمه‌گذاران پرداخت شده است، تصریح کرد: با توجه به حجم بالای سفر به دو استان خراسان رضوی و مازندران و ثبت بیشترین تصادفات در این دو استان، بیشترین خسارت را به بیمه‌گذاران و زیان‌دیدگان پرداخت کرده‌ایم.