کد خبر: ۷۱۳۸۱
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۴
با تصویب شورای شهر تهران

کرایه‌های تاکسی، اتوبوس و مترو گران شد

افزایش 15 درصدی کرایه‌های تاکسی و اتوبوس و 25 درصدی مترو، دیروز در نشست شورای شهر تهران تصویب شد.


به گزارش فارس، در نخستین جلسه شورای شهر تهران در سال 95، اعتراض فرمانداری تهران نسبت به افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی (تاکسی، مترو و اتوبوس)، در سال 95 در دستور کار قرار گرفت.
در ادامه بررسی اعتراض فرمانداری تهران، اعضای شورای شهر به افزایش 15 درصدی کرایه‌های تاکسی، 15 درصدی اتوبوس و 25 درصدی مترو رأی دادند.
پاسخ اعضای شورای شهر تهران به اعتراض فرمانداری تهران در خصوص افزایش کرایه‌ حمل و نقل عمومی با امضای رئیس شورا به فرمانداری ارسال می‌شود و طبق قانون فرمانداری 15 روز فرصت دارد تا پاسخ شورای شهر را تأیید و یا رد کند.
گفتنی است، در مصوبه قبلی شورا نرخ بلیت مترو ۱۲ درصد افزایش یافته بود.
به گزارش مهر، رحمت ا... حافظی یکی از اعضای شورای شهر تهران با بیان اینکه فرمانداری رفتار دوگانه‌ای در خصوص ناوگان حمل و نقل عمومی دارد و اعتراض به مصوبه افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی براساس نگاه حاکمیتی صورت می‌گیرد، گفت: اگر دولت سهم خود را در بخش حمل و نقل عمومی به موقع و کامل پرداخت کند شاید بتوان با عدم افزایش کرایه‌ها موافقت کرد، اما با رویه کنونی این کار شدنی نیست.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران تاکید کرد: براساس اسناد موجود دولت 14‌هزار میلیارد تومان بدهی انباشته به شهرداری تهران دارد، اگر این مطالبات به موقع پرداخت شود رفاه مردم تامین خواهد شد.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در این خصوص گفت: ما به عنوان نمایندگان مردم قطعاً با گرانی مخالفیم ولی وقتی بودجه‌ای برای مترو نیست و درآمدها کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد ناچاراً نرخ کرایه‌ها افزایش می‌یابد.
غلامحسین آرام معاون فنی عمرانی فرمانداری تهران هم در گفت‌وگو با ایسنا به مصوبه شهرداری واکنش نشان داد و گفت: پیش بینی می‌کنم افزایش 15 درصدی کرایه‌های تاکسی و اتوبوس مورد پذیرش قرار گیرد اما افزایش 25 درصدی مترو باید مورد بررسی قرار بگیرد تا در هر مسیر چه میزان افزایش داشته ایم، چرا که 25 درصد اعلام شده میانگین افزایش بوده است.