توسط نیروهای هلال احمر در نوروز انجام شد
نجات بیش از ۳ هزار مسافر از مرگ حتمی
قائممقام سازمان امداد و نجات اعلام کرد نیروهای هلال احمر از ابتدای طرح نوروزی امسال به بیش از ۶۴ هزار مسافر امدادرسانی کردند و ۳۱۰۰ حادثهدیده را نیز از مرگ حتمی نجات دادند.
مرتضی سلیمی به فارس گفت: از ابتدای اجرای طرح نوروزی بیش از چهارهزار و 500 مأموریت توسط نیروهای امدادی انجام شده که طی آن بیش از سه هزار و 100 مسافر از مرگ حتمی نجات یافتند.
سلیمی با اشاره به امدادرسانی به بیش از 64 هزار حادثهدیده، افزود: در این مدت 348 عملیات رهاسازی انجام شده و بیش از دو هزار نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گفته قائم مقام سازمان امداد و نجات، بیش از 28هزار مسافر نیز از خدمات سرپایی بهرهمند شده و دو هزار و 100 نفر نیز اسکان اضطراری یافتند. همچنین 43 هزار نفر اسکان موقت نوروزی شدند.
وی ادامه داد: فقط در 12 فروردین، 231 مورد مأموریت امدادی انجام شده و هزار و 899 نفر نیز امدادرسانی شدند، همچنین 185 نفر از مرگ حتمی نجات یافتند.