کد خبر: ۷۱۰۹۱
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۹
استاندار اعلام کرد

بیکاری مهم‌ترین مشکل جوانان استان همدان

استاندار همدان گفت: مهم‌ترین مشکل جوانان استان همدان هم‌اکنون بحث اشتغال و بیکاری است که ریشه بسیاری از معضلات این قشر قلمداد می‌شود.

همدان- خبرنگار کیهان:

محمدناصر نیکبخت با اشاره به مشکلات بی‌سابقه دولت از نظر مالی در سال 94 گفت: به دلیل شرایط سخت پولی و درآمدی دولت تخصیص اعتبارات در بسیاری از بخش‌ها از جمله ساماندهی امور جوانان محقق نشده است.
وی افزود: امیدواریم در سال 95 شاهد گشایش‌های مالی و اقتصادی باشیم و ایجاد اشتغال برای جوانان مورد توجه ویژه قرار گیرد. نیکبخت اعلام کرد: همچنین جهت تسهیل ازدواج جوانان، تلاش داریم تا طی سه ماهه اول سال جاری میزان مجموع وام ازدواج زوج‌های جوان را از 600میلیارد ریال به 1200 میلیارد ریال افزایش دهیم.
نیکبخت ادامه داد: فعالیت مجمع خیرین ازدواج شهرستان نهاوند در یک سال گذشته بسیار خوب و ارزشمند بوده و لازم است مورد توجه سایر مناطق استان قرار بگیرد چرا که تاثیر زیادی در رفع مشکلات خواهد داشت.