کد خبر: ۷۰۶۸۳
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۵
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری:

اکثر برداشت‌های آب از سرشاخه‌های خوزستان برای آشامیدن نیست

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: انتقال آب برای مصارف غیرآشامیدن خلاف قانون است و همه می‌دانند اکثر این برداشت‌ها برای آشامیدن نیست.

اهواز- خبرنگار کیهان:

آیت‌الله محسن حیدری در نشست‌ خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: طبق مصوبه شورای عالی آب که از سوی رئیس‌جمهور نیز عنوان شد با هر گونه انتقال آب برای مصارف غیر شرب مخالفیم زیرا این کارخلاف قانون است و از کسانی که آب خوزستان را برای شلتوک کاری و پرورش ماهی و صنعت فولاد مصرف می‌کنند نه برای شرب شکایت می‌کنم.
وی با بیان اینکه خوزستان گلوگاه کشور است افزود: برای دور کردن استان از هرگونه تنش باید مشکلات مردم از جمله آب و بیکاری را حل کرد. مردم خوزستان نجابت به خرج می‌دهند که حرف نمی‌زنند؛ مسئولین نباید از این نجات سوءاستفاده کنند. وی گفت: مشکلات خوزستان مشکلاتی عادی نیست بلکه فوق‌العاده است و علت اصلی آن به 8 سال جنگ تحمیلی برمی‌گردد.
حیدری خاطرنشان کرد: رتیه برخورداری خوزستان قبل از جنگ تحمیلی سه و پس از جنگ به رتبه 27 تا 30 تنزل پیدا کرد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پس از جنگ به ویژه در دولت‌های سازندگی و اصلاحات نگاه ویژه‌ای به خوزستان نشد در حالی که مناطق آسیب دیده استان نیاز به بازسازی اساسی داشت که این امر صورت نگرفت.