کد خبر: ۷۰۶۴۳
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۷

تشییع پیکرهای پاک 18 شهید مدافع حرم و 8 سال دفاع مقدس در شهرهای کشور

مردم شهرهای مختلف کشور پیکر شهدای مدافع حرم و 8 سال دفاع مقدس را تشییع و به خاک سپردند.


به گزارش ایرنا، پیکر شهید حسنعلی شمس‌آبادی از شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) دیروز در زادگاهش شمس‌آباد شهرستان جوین تشییع و بخاک سپرده شد.
سرتیپ دوم پاسدار شهید حسنعلی شمس‌آبادی 17 اسفند ماه در شهر حلب سوریه به دست عناصر گروه تروریستی داعش به شهادت رسید.
شهر نقاب مرکز شهرستان جوین در 310 کیلومتری غرب مشهد مقدس قرار دارد. مردم مشهد پنجشنبه پیکر شهیدان محمد صفری، محمد رحمانی و عارف رضوان از شهدای مدافع حرم را تشییع کردند.
پیکر این شهیدان پس از طواف به دور ضریح امام رئوف(ع) برای خاک‌سپاری به بهشت رضای مشهد منتقل شدند. شهیدان مزبور در نبرد با گروه‌های تروریستی تکفیری در منطقه نبل و الزهراء سوریه به شهادت رسیده‌اند. شهروندان مشهدی در همان روز پیکر شهید عباسعلی جوان را از مقابل مهدیه شهر خود تا حرم رضوی تشییع کردند.
پیکر این شهید پس از طواف دور ضریح ثامن‌الحجج(ع) برای خاکسپاری به بهشت رضا انتقال یافت. همچنین مراسم تشییع پیکر 6 شهید گمنام و 7 شهید شناسایی شده دوران دفاع مقدس پنجشنبه با حضور اقشار مختلف مردم اصفهان برگزار شد.
این مراسم از مقابل ناحیه مقاومت بسیج امام صادق(ع) اصفهان آغاز و پس از برگزاری مداحی به سمت میدان فیض و سپس گلستان شهدا این شهر ادامه یافت. پیکر شهیدان سید مهدی مدنی، دیدار احمدی، محمد جواد خیام عابد و محسن مهاجرانی پس از برگزاری آیین تشییع، در گلستان شهدای اصفهان به خاک سپرده شدند. پیکر شهیدان علی‌اکبر کفایتی به خوانسار و محسن عبدالحمیدی به گلپایگان منتقل شد تا در مراسمی در روز شهادت حضرت زهرا(س) در این دو شهرستان تشییع و تدفین شوند.
پیکر مطهر 6 شهید گمنام نیز به شهرهای زواره از توابع شهرستان اردستان، بادرود نطنز و یزدانشهر نجف‌آباد انتقال یافت.
در همین حال خبرنگار کیهان از همدان گزارش داد نماینده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در همدان، گفت: پیکر شهید هاشم آزادبخت از شهدای تویسرکان پس از 29 سال شناسایی شده و به وطن بازگشت. جعفر زمردیان افزود: این شهید به دلیل نداشتن مدارک شناسایی به ستاد معراج شهدای کشور منتقل شده بود که از طریق آزمایش دی‌ان‌ای هویت وی پس از 29 سال مشخص و شناسایی شد.
وی ادامه داد: پیکر پاک این شهید در منطقه عملیاتی حاجی عمران کشف شده و قرار است پیکرش در روز شهادت فاطمه زهرا(س) همراه با پیکر 11 شهید گمنام در استان همدان تشییع شود.