کد خبر: ۷۰۶۰۹
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸

قطع یارانه غذای یک میلیون آمریکایی

نشریه آمریکایی نوشت در سال 2014‌ بیست‌و‌سه میلیون خانواده آمریکایی از مزایای برنامه کمکی تغذیه استفاده کردند.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،‌ نشریه «وورد سوسیالیست» در پایگاه اینترنتی خود در گزارشی به قلم «کیت راندال» نوشت: حدود یک سوم از خانواده‌های آمریکایی که مشمول استفاده از برنامه کمکی تغذیه یا دریافت بن غذا می‌شوند، برای تأمین بودجه غذایی خود به بانک‌های غذا متکی هستند، براساس آماری که این هفته وزارت کشاورزی آمریکا، مجری برنامه کمکی تغذیه منتشر کرد، در سال 2014 بیست و سه میلیون خانواده آمریکایی از مزایای برنامه کمکی تغذیه استفاده کردند.
از میان خانواده‌هایی که از مزایای برنامه کمکی تغذیه استفاده می‌کنند، 32 درصد اعلام کردند در ماه به یکی از بانک‌های غذا مراجعه کرده‌اند. شمار زیادی از خانواده‌هایی که از دیگر برنامه‌های کمک غذایی دولت استفاده می‌کنند نیز به بانک‌های غذا مراجعه کرده‌اند. بنابر این گزارش، 23 درصد خانواده‌ها از برنامه زنان، نوزادان و کودکان استفاده می‌کنند و همچنین 23 درصد از خانواده‌هایی که کودکان آنها مشمول دریافت غذای رایگان یا با بهای کم در مدارس می‌شوند، نیز از خدمات بانک‌های غذا استفاده کرده‌اند.
به گزارش بنیاد «کایزر فمیلی» میزان متوسط کمک مالی غذایی که هر آمریکایی در ماه دریافت می‌کند، حدود 125 دلار است. اطلاعات وزارت کشاورزی آمریکا نشان می‌دهد این مزایای ناچیز برای تأمین بودجه غذایی بسیاری از خانواده‌ها کافی نیست و از این رو این خانواده‌ها باید از بانک‌های غذا کمک بگیرند. با وجود این احتمالاً در سال 2016 کمک هزینه غذایی بیش از یک میلیون نفر در سراسر آمریکا حذف خواهد شد. قطع کمک هزینه‌های غذایی از اول ماه مارس در 21 ایالت آغاز شده است.