kayhan.ir

کد خبر: ۶۹۱۷۵
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۶

توصیه انتخاباتی یا تکرار مشروطه انگلیسی؟!(نگاه)


امیر شریفی
1- وقتی در 16 شوال 1323 هجری قمری مهاجرت و بست‌نشینی علماء  در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه‌السلام) نخستین جرقه‌های نهضت عدالتخانه را روشن کرد که بعدا به نام مشروطه معروف شد، دولت بریتانیا از طریق سفارت خود در تهران و رایزنی با عواملش در دربار شاه، برای سرکوب آن حرکت و دستگیری عناصر اصلیش از جمله شیخ‌فضل‌الله نوری، مشاوره داده و طرح و برنامه می‌ریخت. اما چه شد وقتی که عده‌ای تاجر به سرکردگی محمدتقی بنکدار، گروه گروه مردم را به باغ سفارت انگلیس کشانده و برایشان دیگ‌های پلو بار گذاشتند، دولت و سفارت انگلیس ناگهان طرفدار نهضت عدالتخانه شدند و آن را به مشروطه تغییر نام داده و مدتها از مردم به اصطلاح مشروطه‌خواه در باغ سفارت خود پذیرایی کردند؟
تاریخ نشان می‌دهد نفوذی‌هایی مانند حسینقلی‌خان نواب ( که  در اصل کارمند سفارت انگلیس بود) و حسن تقی‌زاده (فراماسون مشهور) و محمدتقی بنکدار و... در صفوف مردم باعث کشانده شدن آنها به باغ سفارت انگلیس و بیرون آمدن مشروطه انگلیسی از دیگ‌های پلویی شدند که برای مردم متحصن بار گذارده بودند!! آنچه که بعدا در حاکمیت فراماسون‌ها واعدام شیخ‌فضل‌الله و تدوین قانون اساسی غربی و بالاخره دیکتاتوری به اصطلاح منور رضاخان متبلور شد.
2- به گواهی تاریخ در دوران قاجار تلاش‌های بسیاری برای ایجاد خط‌آهن سراسری در ایران به عمل آمد اما همواره دولت‌های انگلیس و روس با آن مخالفت می‌کردند چرا که هر یک از استفاده دیگری از این خط‌آهن و رسیدنش به بخش‌های شمالی و یا جنوبی سرزمین ایران وحشت داشتند. اما در زمان رضاخان که پای دولت روس به دلیل انقلاب بلشویکی از ایران بریده شد، ناگهان دولت انگلیس از موافقان سرسخت احداث راه‌آهن سراسری شد! چرا؟ زیرا که فقط چند سال بعد، این راه‌آهن، مهم‌ترین معبر عبور نیرو و سلاح‌های جنگی انگلیس و آمریکا برای جبهه شرق و خلاصی متفقین از گرداب جنگ جهانی دوم شد.
3- همه آنهایی که در ایام انقلاب فعال بودند، به خاطر دارند که رادیوی بی‌بی‌سی تا حدود 6 ماه پیش از انقلاب، سخنی از حضرت امام و نهضت ایشان به میان نیاورده و مانند سالهای پیش از آن مدافع سرسخت رژیم شاه بود و برایش داد سخن می‌داد. در آن روزها مردم علاوه بر نوارها و پیام‌های امام که از طریق مساجد و مبارزان مسلمان دریافت می‌کردند از طریق رادیوهای متعلق به گروه‌های ضد رژیم پهلوی برخی اخبار مخالف رژیم شاه را می‌شنیدند.
اما در آستانه پیروزی انقلاب که حتی محافل غربی نیز وقوع آن را دریافته بودند ناگهان رادیوی بی‌بی‌سی  از این رو به آن رو چرخید و سخن از امام به میان آورد و از نهضت ایشان و انقلاب مردم مسلمان ایران صحبت کرد!
سالهای پس از پیروزی انقلاب که به آن حرکت سرویس‌های غربی از جمله بی‌بی‌سی دقت شد، دریافتیم که آن همراهی ظاهری در آن روزها در واقع برای تبلیغ و پروپاگاندا برای گروه‌ها و عناصری بود که در نهضت مردم محلی از اعراب نداشتند مانند جبهه ملی و نهضت آزادی و بنی‌صدر و شریعتمداری و شایگان و نزیه و... که بعداً سرسپردگی همه آنها به غرب و محافل آمریکایی - انگلیسی اثبات شد. در واقع چرخش 180 درجه‌ای بی‌بی‌سی و انگلیس (همچنان که در مشروطه سابقه داشت) برای سوار شدن بر امواج انقلاب مردم و رهبر تراشی و موازی سازی بود.
4- تقریباً می‌توان گفت که از زمان برگزاری نخستین انتخابات در نظام جمهوری اسلامی، رسانه‌های بیگانه اعم از ضد انقلاب فراری و یا شبکه‌های انگلیسی و آمریکایی همواره بر طبل تحریم انتخابات کوبیده‌اند و غوغا کرده‌اند که شرکت در انتخابات با هر نیتی در نهایت منجر به مشروعیت بخشی به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خواهد شد. جملاتی مانند «رأی ندهید»، «از خانه‌های خود بیرون نیایید»، «تحریم، تحریم، تحریم»، «انتخابات فرمایشی» و... محور تکراری تبلیغات همین رسانه‌ها در تمام دوران 37 ساله نظام جمهوری اسلامی و برگزاری دهها انتخابات آن بود.
تنها در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در سال 1388 بود که نه تنها صدای تحریم رسانه‌های غربی به گوش نرسید، بلکه برای آن انتخابات شبکه تأسیس کردند و کمپین به راه انداختند و حتی برای شرکت مردم تبلیغ نمودند!
چه اتفاقی افتاده بود که ناگهان پس از آن همه سال از این روی به آن روی چرخیده بودند؟! فتنه پس از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری که اصل آن از سرویس‌های جاسوسی غرب و همین شبکه‌های رسانه‌ای هدایت می‌شد، به خوبی نشان داد که مقصد و مقصود تحریم‌گران دیروز و مبلغان امروز انتخابات در غرب برای رونق دادن به انتخابات چه بود!! در واقع آنها با تکیه بر نفوذ برنامه‌ریزی شده جماعتی خود فروخته و نادانی گروهی بی‌بصیرت و خودباخته به میدان آمدند.
اینک و در آستانه برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، باز هم تحریم گران دیروز و عاملین اصلی فتنه 88 به میدان آمده‌اند و طرفه آنکه امروز برای انتخاباتی تبلیغ کرده و لیست حمایتی معرفی می‌کنند که تا دوره قبلی آن، اساساً برایش مشروعیتی قائل نبودند! انتخابات مجلس خبرگان رهبری هیچ‌گاه از حیطه تحریم این رسانه‌ها خارج نشد و جملاتی مانند «مجلس سلطانی» و «انتخابات از پیش تعیین شده» و... محور تبلیغاتشان برای تخریب انتخابات مجلس خبرگان رهبری بود. اما اینک می‌گویند که علی‌رغم همه آن حرف‌ها و سخن‌های قبلی باز هم باید شرکت کرد و رأی داد و در این راستاست که گستاخ‌تر از همیشه، همه پرده‌ها را دریده‌اند و شمشیر از رو بسته‌اند. این بار لیست انتخاباتی هم معرفی کرده‌اند و در مقابل، برخی کاندیداهایی که سرسختی خود را در مبارزه و مقابله با حیله‌های انگلیسی اثبات کرده‌اند (حضرات آیات جنتی و مصباح و یزدی) را تخریب کرده و برای عدم رأی به آنها کمپین به راه انداخته‌اند!!
واقعاً این بار نفوذی‌های آنها چه افراد یا جریاناتی هستند؟ قصد شبکه‌های بیگانه از این انتخاباتی شدن و لیست معرفی کردن چیست؟