kayhan.ir

کد خبر: ۶۹۰۱۶
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴

دیابتی‌ها چای قرمز بنوشند


مصرف دم کرده چای ترش بطور معناداری نسبت به چای معمولی بر پرفشاری خون مبتلایان دیابت نوع 2 موثر است.
چای ترش یا چای قرمز که به چای مکه نیز معروف است، از گیاه رز چینی تهیه می‌شود که از گلبرگ و دانه‌های آن می‌توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. در عهد باستان از چای سرخ به عنوان شاداب‌‌کننده و رفع‌کننده عوارض بیماری‌های قلبی استفاده می‌کردند.
مصرف این محصول در بسیاری از فرهنگ‌ها مانند چین، مکزیک و حتی اروپا وجود دارد و در سودان و مصر به عنوان یک نوشیدنی تشریفاتی و در جشن‌های رسمی سرو می‏شود.
این چای یکی از نوشیدنی‌های مناسب برای کسانی است که می‌خواهند جایگزین مناسبی برای چای پیدا کنند. در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته‌اند، چای قرمز یا چای ترش به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه‌ای که دارد، جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است. شما می‌توانید آن را به صورت شربت با کمی عسل میل کنید یا با آب سیب ترکیب کرده و خنک بنوشید. این چای را می‌توان به صورت سرد و گرم همراه مقداری قند یا نبات هم مصرف کرد.
دم کرده این گیاه کاهش‌دهنده فشار خون، خنک‌کننده بدن، رقیق و تصفیه‌کننده خون، کنترل‌کننده کلسترول و اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرامش بخش است. چای ترش  یکی از منابع غنی آهن نیز به شمار می‌رود. متخصصان طب سنتی توصیه می‏کنند، افرادی که قند، چربی و فشار خون بالا دارند، روزانه  یک تا دو فنجان  چای قرمز بنوشند.
برای تهیه چای قرمز باید برای هر بار مصرف، پنج گرم از گلبرگ‌های چای قرمز را داخل یک فنجان ریخته و سپس آب جوش بر روی آن بریزید و سرپوش روی آن بگذارید سپس آن را صاف کرده و میل کنید. مصرف دم کرده چای ترش به‌طور معنی‌داری نسبت به چای معمولی بر پرفشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 اثر دارد.