kayhan.ir

کد خبر: ۶۷۳۴۵
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۸

دهن‌کجی و لجبازی مدیران سینمایی با مردم(اخبار ادبی و هنری)


درحالی که در روزهای اخیر، شاهد اعتراضات مردمی در شهر کاشان نسبت به حضور بازیگری بدسابقه به مناسبت نمایش یک فیلم مهجور و ضعیف بودیم، در کمال ناباوری، مراسم افتتاحیه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر، بارها شاهد حضور این به اصطلاح بازیگر روی سن این مراسم و سخنرانی و ابراز احساسات مجری نسبت به وی بود! مراسم افتتاحیه جشنواره‌ای که از بیت‌المال و پول همان مردمی تامین می‌شود که دهها هزار شهید تقدیم راه باور و اعتقادشان کردند و جشنواره به اصطلاح فیلم فجرشان، فردی را مورد تجلیل قرار می‌دهد که بارها به همان شهیدان و اعتقادات و باورها توهین کرده است! این حضور آنقدر شور شد که به اصطلاح صدای خان هم درآمد تا جایی که مجری مراسم در میان یکی از صحبت‌هایش گفت امشب ایشان به اندازه طول دوران سی و چهار ساله جشنواره فیلم فجر، به روی سن آمدند!
در کنار این به اصطلاح بازیگر، حضور به اصطلاح خانم فیلمسازی هم که در اغلب اغتشاشات و تحرکات ضد انقلابی دهه اخیر فعال بوده و نام و امضایش تقریبا در پای اکثر بیانیه‌ها و اعلامیه‌های توهین‌آمیز و هتاکانه نسبت به انقلاب و نظام اسلامی بوده، برروی همان سن مراسم افتتاحیه جشنواره سی و چهارم فیلم فجر، قابل تأمل بود!
جایزه دادن به سازنده فیلم «آشغال‌های دوست داشتنی» (فیلمی در حمایت از فتنه 88) در جشنواره‌ای که مدیرانش همان مسئولین سینمایی هستند و پس از چند سال هنوز حاضر نشده‌اند به این فیلم مجوز نمایش عمومی بدهند! نیز از دیگر نکات مضحکه آمیز مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امسال بود!  و بدتر از همه اینکه تریبون جشنواره فیلم فجر را در اختیار به اصطلاح فیلمسازی بگذارند که با فیلمش، کل فجر انقلاب اسلامی را زیر علامت سوال برده و سازمان سینمایی همین آقایان را هم به پادگان تشبیه می‌کند!
به نظر می‌آید تمامی این گاف‌ها و دهن‌کجی‌ها و لجبازی‌ها با مردم و انقلاب و نظام اسلامی، جز وجه انتخاباتی برای مدیران دولتی نداشته باشد. آنچه که پیش از این و در دو سال آخر دولت قبلی نیز آزمایش محتوم به شکست خود را پس داده بود.
در آن هنگام که مدیران به اصطلاح هنری و سینمایی دولت قبل نیز با دهن‌کجی و لجبازی با مردم و انقلاب، سعی می‌کردند با حمایت از عناصر معلوم الحال و هزینه بیت‌المال در پای پروژه‌های ضد انقلابی و ایرانی، به خیال خود توجه شبه‌روشنفکران و باندهای قدرت را جلب نمایند، از سوی دلسوزان انقلاب، همین هشدارها داده شد اما نبودن گوش شنوا موجب گردید آنچه نباید بشود، شد.
گویا برخی مسئولین همچنانکه بر این باورند همواره باید در هر دوره‌ای «چرخ را از نو اختراع کنند»!، به همان دلیل هم بر آزموده‌های خطا،اصرار دارند و گویا این بار مدیران هنری دولت اعتدال، وظیفه آقای خاص دولت قبلی را برعهده گرفته‌اند!