کد خبر: ۶۶۷۳۵
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۶
مسئول بسیج اساتید استان گلستان:

سینمای ما در خدمت سرمایه‌داری است(اخبار ادبی و هنری)

یک استاد دانشگاه گفت: اکثر کسانی که در حال حاضر بر سینمای ما غلبه دارند نه مرجع فکریشان ریشه در انقلاب و ارزش‌های آن دارد و نه رویکردشان به سمت انقلاب اسلامی است و تا وقتی که به جای حمایت از هنرمندان ارزشی و متعهد به چنین افرادی بها داده شود اثری از گفتمان انقلاب در فیلم‌های ما دیده نمی‌شود.


علی اصغر نصرالله‌نژاد مسئول بسیج اساتید گلستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج گفت: به گفته شهید آوینی هنوز نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌های لازم در هنر استفاده کنیم.
وی افزود: اگر قرار باشد فیلم‌سازان ما نیز وارد هنر غربی که در خدمت نظام سرمایه‌داری است شوند چیزی عاید ما نمی‌شود.
نصرالله‌نژاد تأکید کرد: فیلمسازان ما باید از تکنیک‌ها استفاده کنند ولی باید از افراد هنرمند و معتقد و صاحب‌نظر در ساخت فیلم‌ها استفاده شود مسئولان باید به فیلم‌سازان جوان میدان دهند. مسئول بسیج اساتید گلستان اظهار داشت: متاسفانه اکثر کسانی که در حال حاضر بر سینمای ما غلبه دارند نه مرجع فکریشان ریشه در انقلاب و ارزش‌های آن دارد و نه رویکردشان به سمت انقلاب اسلامی است و تا وقتی که به‌جای حمایت از هنرمندان ارزشی و متعهد به چنین افرادی بها داده شود اثری از گفتمان انقلاب در فیلم‌های ما دیده نمی‌شود.