کد خبر: ۶۵۰۸۸
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۸

رئیس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان ادعای بی‌بی‌سی را تکذیب کرد

رئیس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب کشور گزارش شبکه بی‌بی‌سی مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی نسبت به حفظ و احیای اماکن مذهبی اقلیت‌های دینی در ایران بی‌تفاوت است را به شدت رد و آن را خلاف واقع دانست.


«وروژ درماردیروسیان» در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: شبکه بی‌بی‌سی در این گزارش، تصویری از کلیسای وانک اصفهان ارائه کرده و مدعی شده است،  نظام اسلامی با بی‌تفاوتی نسبت به حفظ و احیای اماکن تاریخی و مذهبی اقلیت‌های دینی، قصد دارد حضور اقلیت‌های دینی در ایران را کمرنگ کند.
وی تصریح کرد: ما به عنوان یک  اقلیت دینی در ایران این ادعاها را رد می‌کنیم و مدعی هستیم این گزارش خلاف واقع و دور از حقیقت است.
رئیس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب کشور اضافه کرد: این ادعای بی‌بی‌سی با پخش تصاویری از کلیسای وانک اصفهان در حالی مطرح شد که کارگاه مرمت میراث فرهنگی برای ترمیم رواق جنوبی کلیسای وانک اصفهان از چند ماه پیش در این محل دائر شده است.
درماردیروسیان ادامه داد: سال گذشته نیز کتابخانه کلیسای وانک که قدمت 150 ساله دارد با اعتبارات و توسط کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بازسازی شد.
وی با بیان اینکه بسیار متاسفیم که تصاویر کلیسای وانک موضوع گزارش بی‌بی‌سی قرار گرفته است، تصریح کرد: تاکنون عملیات متعدد مرمت و بازسازی در کلیساهای جلفای اصفهان از جمله وانک انجام شده است.
رئیس شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب کشور با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکنون کمک‌های مالی و معنوی بسیاری به اقلیت‌های مذهبی ایران برای حفظ و احیای اماکن تاریخی و مذهبی‌شان انجام داده است، یادآور شد: حتی کلیساهای برخی از روستاهای فریدونشهر که تنها دو خانواده ارمنی در آن زندگی می‌کنند نیز از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران بازسازی و ترمیم شده است.
وی با بیان اینکه بی‌بی‌سی به خاطر استفاده از تصاویر مربوط به کلیسای وانک اصفهان برای گزارش خود باید از ارامنه ایران عذرخواهی کند، افزود: انگیزه بی‌بی‌سی، از این اقدام برای ما نامشخص است.
مهم‌ترین کلیسای مشهور تاریخی محله جلفای اصفهان از نظر معماری و تزئینات نقاشی، کلیسای سن‌سور است که به کلیسای وانک اشتهار دارد.