kayhan.ir

کد خبر: ۶۴۹۶۰
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۶
نمایندگان در گفت‌وگو با کیهان:

فتنه‌گران مرتکب‌گناه نابخشودنی شده‌اند مجلس جای آنان نیست

نمایندگان مجلس ضمن تاکید بر اینکه فتنه‌گران گناه نابخشودنی را مرتکب شدند از عملکرد هیئت‌های اجرایی در تایید صلاحیت برخی از عناصر فتنه انتقاد کردند.

سرویس سیاسی-

یکی از نکاتی که پس از فتنه سال 88 باید همواره مورد نظر قرار گیرد عدم اجازه ورود عناصر فعال در فتنه به فضای سیاسی کشور است. طی سال‌های پس از وقوع فتنه 88 نظام همواره با عطوفت اسلامی با این پیاده نظام دشمن رفتار کرده ولی حداقل نیاز امروز کشور این است که اجازه ضربه مجدد به نظام اسلامی از سوی این افراد داده نشود.
در روزهای منتهی به ثبت‌نام از داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان با هجوم فله‌ای برخی از افرادی مواجه بودیم که در دوران فتنه به طور فعالانه به رفتار ضدنظام مبادرت کرده بودند و همین امر باعث می‌شود تا کار نهادهای نظارتی بر تایید صلاحیت این افراد همچون شورای نگهبان دشوارتر و مستلزم هوشیاری بیشتری باشد.
نباید به فتنه‌گران
 میدان داده شود
ابراهیم نکو عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با کیهان با بیان اینکه فتنه خط قرمز همه مردم و مسئولان نظام در جمهوری اسلامی است، گفت: امروز هیچ کس از مردم نیز راضی به اشغال مسئولیت‌های کشوری و حکومتی از سوی فتنه‌گران نیست چرا که آنها در امتحان خود مردود شده و کسی به آنها اعتمادی ندارد.
نماینده مردم رباط کریم در مجلس نهم، افزود: انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی حاصل زحمات مردم و خون شهدای کشورمان است از این رو نباید افرادی که در سال 88 با فتنه‌انگیزی قصد پایمال کردن خون شهدا را داشتند به نهادهای حساس قانونگذاری و تصمیم‌گیری ورود پیدا کنند.
این نماینده مجلس نهم با بیان اینکه خسارات فتنه جبران‌ناپذیر است، ادامه داد: اگر فتنه‌گران به مجلس شورای اسلامی ورود پیدا کنند از هیچ راهی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی دریغ نخواهند کرد.
وی تصریح کرد: نهادهایی که صلاحیت افراد داوطلب برای ورود به پست‌های قانونگذاری و دیگر نهادهای حساس را بر عهده دارند در این برهه زمانی وظیفه‌ای خطیر بر دوش دارند و نباید به فتنه‌گران دوباره میدان دهند.
فتنه‌گران
قصد براندازی نظام را داشتند
محمدابراهیم رضایی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس در گفت‌وگو با کیهان با اشاره به اینکه فتنه‌گران قصد براندازی نظام را داشتند، گفت: فتنه 88 اساسا با حمایت دستگاه‌های جاسوسی غربی و پیاده‌نظام و فتنه‌گران داخلی به جهت انحراف و براندازی جمهوری اسلامی ایجاد شده بود.
نماینده مردم خمین در مجلس نهم افزود: مردم هنوز انتظار محاکمه فتنه‌گران را دارند و نظام با این افراد که نقش پیاده‌نظام دشمن را داشتند با عطوفت اسلامی و مدارا برخورد کرد.
این نماینده مجلس نهم ادامه داد: در برهه زمانی ثبت‌نام از داوطلبان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان شاهد بودیم که برخی از افرادی که فعال در فتنه 88 بودند با خط گرفتن از چند فرد شاخص این جریان به صورت فله‌ای به گود انتخابات وارد شدند.
وی تصریح کرد: مسئولانی که صلاحیت این افراد  را می‌سنجند باید با دقت عملکرد داوطلبان را در گذشته و حال بررسی کنند تا مبادا فعالان فتنه در لباس نفوذی به نهادهای حساس تصمیم‌گیری کشور ورود پیدا کنند.
رضایی اضافه کرد: حال که نظام قصد مدارا با این فتنه‌گران را دارد حداقل کار این است که فرصت مجدد برای اعمال هزینه و خسارت از جانب این اشخاص به نظام را ندهیم.
یک نظام سیاسی هوشمند
 به دشمنان خود
رخصت دوباره نمی‌دهد
سید محمد بیاتیان عضو کمیسیون صنایع و معادن در گفت‌وگو با کیهان با تاکید بر اینکه فتنه یک گناه نابخشودنی است، گفت: برخی از فعالان جریان فتنه سال 88 این روزها با مظلوم‌نمایی و ابراز پشیمانی که در نهایت یک تاکتیک سیاسی در برهه انتخابات است قصد دارند تا آبروی رفته خود را در میان مردم بازبیابند.
وی افزود: اگر این افراد واقعا از رفتار خود توبه کرده‌اند، محاسبه توبه آنها با خداوند سبحان است و در آخرت به کردار آنها رسیدگی می‌شود ولی یک نظام سیاسی هوشمند نباید به دشمنان خود که قبلاً درصدد براندازی بوده‌اند فرصت دوباره جهت خرابکاری و نفوذ بدهد.
نماینده مردم بیجار در مجلس نهم ادامه داد: شورای نگهبان و مراجع ذی‌صلاح باید مراقب ورود و نفوذ این دسته از فعالان فتنه به نهادهای حکومتی در کشور باشند چرا که در صورت وارد شدن این افراد به نهادی همچون قوه مقننه، قوانینی باب میل دشمنان در مجلس تصویب خواهد شد.
بیاتیان ضمن تاکید بر حساس بودن مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: فعالان فتنه در پروژه‌ای حساب شده برنامه‌ریزی کرده‌اند تا نقشی فعال در مجلس بازی کنند.
دشمن برای
 انتخابات در پیش رو
برنامه دارد
ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با کیهان گفت: نکته قابل تامل در ثبت‌نام انتخابات مجلس و خبرگان در سال جاری هجوم فله‌ای برخی از افرادی بود که حتی شرایط مقدماتی و اولیه ورود به این نهادها را نیز نداشتند.
وی افزود: وقتی افرادی با مدرک دیپلم و فاقد سواد حوزوی و دانشگاهی برای ثبت‌نام نهادهایی همچون قوه مقننه و مجلس خبرگان اقدام می‌کنند هر ذهن هوشیاری به این سمت کشانیده می‌شود که انگیزه‌ای دیگر در کار است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس نهم تصریح کرد: برخی از این افراد که صلاحیت ورود به نهادهای حساس را ندارند حتی سابقه فعالیت در فتنه 88 را نیز در کارنامه خود دارا هستند.
عضو فراکسیون روحانیون مجلس نهم با بیان اینکه فعالان فتنه با انگیزه ایجاد هزینه با نظام وارد گود انتخابات شده‌اند، گفت: متاسفانه روندی که در هیئت‌های اجرایی دنبال می‌شود روند خوبی نیست چرا که شاهد بودیم برخی از عناصر فعال در فتنه تایید صلاحیت خود را اخذ کردند.
وی با تاکید بر صحبت مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه خسارات فتنه قابل جبران نیست و شورای نگهبان باید از ورود این افراد جلوگیری کند، تصریح کرد: فتنه و افرادی که فعالانه در شعله فتنه دمیدند نباید فراموش شوند چرا که فراموش کردن این افراد میدان را برای ورود مجدد آنها و اعمال هزینه بر نظام فراهم می‌کند.