سردخانههای مازندران به دلیل تولید مازاد مرغ، جا ندارد
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ مازندران گفت: به رغم خرید 6 هزار تن گوشت مرغ از تولید کنندگان، هم اینک استان با تولید مرغ مازاد روبروست و سردخانهها دیگر جا ندارد.
«حسن حسنزاده» افزود: این میزان با قیمت 41 هزار ریال در هر کیلوگرم به کمک ستاد تنظیم بازار و با هماهنگی پشتیبانی امور دام استان مازندران خریداری شده است. وی با اشاره به اینکه میزان تولید در استان اکنون 20 درصد بیشتر از میزان مصرف است اظهار کرد: وجود ظرفیت 36 میلیون قطعهای جوجهریزی بدون توجه به میزان مصرف داخلی، کمی صادرات و بالا رفتن هزینههای تولید، مرغداران را با مشکل جدی روبرو کرده است.
حسنزاده با بیان اینکه از یکسال پیش طرح ساماندهی جوجهریزی و تولید براساس ثبت در سامانه مشترک اتحادیه تولید کنندگان مرغ، دامپزشکی و معاونت تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران آغاز شده است، بیان داشت: هنوز برخی از صاحبان واحدهای تولید مرغ گوشتی همراه با این طرح نبوده و اطلاعات جوجهریزی و تولید را در این سامانه ثبت نمیکنند.رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ استان مازندران تصریح کرد: اگر جوجهریزی بدون توجه به مقدار و شرایط بازار مصرف صورت نگیرد، قادر به ادامه تولید نخواهیم بود.رئیس اتحادیه تولید کنندگان مرغ مازندران به اهمیت صادرات مرغ استان به خارج از کشور اشاره کرد و بیان داشت: یکی از دلایل موفق نبودن صادرات مرغ، بالا بودن هزینه تمام شده و وزن بالای مرغ تولیدی است. بیش از 350 واحد مرغداری در مازندران به صورت غیرمجاز فعالیت دارند.