کد خبر: ۶۳۲۱۲
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۳

درخواست 66 درصد فلسطینی‌ها برای مسلحانه شدن انتفاضه قدس

براساس یک نظرسنجی صورت گرفته 66 درصد فلسطینیان معتقدند که اگر انتفاضه کنونی مسلحانه شود ملت فلسطین به حقوق خود خواهد رسید.

نتایج آخرین نظرسنجی انجام شده توسط مرکز مطالعات و تحقیقات سیاسی فلسطین- که در کرانه باختری و نوار غزه انجام شده- نشان می‌دهد که اکثریت ملت فلسطین از مقاومت مسلحانه حمایت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری قدس به نقل از پایگاه فلسطینی «سماء»، براساس این نظرسنجی اکثر ملت فلسطین با پیشنهاد تشکیل دو کشور نیز مخالفند و این بدین معناست که فلسطینیان خواستار لغو بندهای توافقنامه «اسلو» هستند.
این نظرسنجی در حالی صورت گرفته که اخیراً رهبران برخی از گروه‌های مقاومت نیز خواستار به کارگیری سلاح علیه صهیونیست‌ها و آغاز مقاومت مسلحانه علیه رژیم صهیونیستی شده بودند.
به گفته این رهبران «پاسخ صهیونیست‌هایی که علیه ملت مظلوم و بی‌سلاح فلسطین به سلاح متوسل می‌شوند مقاومت مسلحانه است.»
عملیات شهادت‌طلبانه این‌بار در رام‌الله
در همین حال خبر می‌رسد طی عملیات استشهادی دیگر در اردوگاه «قلندیا» واقع در جنوب رام‌الله در کرانه باختری دو جوان فلسطینی شهید و سه نظامی صهیونیست زخمی شدند.
به گزارش فارس، به نقل از منابع خبری رژیم صهیونیستی، دو جوان فلسطینی بامداد روز گذشته با خودروی خود وارد «قلندیا» شده و سه نظامی صهیونیست را زیر گرفتند.
نظامیان صهیونیست به سمت این دو جوان فلسطینی تیراندازی کردند که یکی از آنها در جا شهید و جوان دیگر ساعاتی بعد به شهادت رسید. این دو شهید «احمد حسن جحجوع» و «حکمت حمدان» (21 ساله) نام دارند.
با شهادت این دو جوان فلسطینی تعداد شهدای انتفاضه قدس در هفتاد و هفتمین روز به 124 تن رسید.
از سوی دیگر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که وزیر امور داخلی اسرائیل پیشنهاد کرده برای یهودیانی که بانحوه استفاده از سلاح آشنایی دارند مجوز حمل سلاح صادر شود.
یورش به اردوگاه فلسطینی‌ها
خبر دیگر اینکه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته به اردوگاه «الدمیشه» در جنوب بیت‌لحم حمله و دست کم 60 فلسطینی را مجروح کردند.
به گزارش فلسطین الیوم، در این درگیری سه جوان فلسطینی با گلوله جنگی، هفت نفر با گلوله پلاستیکی و ده‌ها نفر بر اثر استنشاق گاز سمی مجروح شدند.
نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین با حمله به منازل فلسطینیان در این اردوگاه تعدادی از منازل را تخریب و خسارات فراوانی به آنها وارد کردند.