کد خبر: ۶۲۵۴
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۴
به دنبال تحصن کارکنان اتفاق افتاد

لغو پروازها و سرگردانی مسافران در فرودگاه فرانکفورت

اعتصاب و تحصن کارکنان فرودگاه بزرگ «فرانکفورت» ده‌‌ها پرواز را لغو و صدها مسافر را سرگردان کرد.
کارکنان بخش امنیتی فرودگاه «فرانکفورت» آلمان، دیروز در اعتراض به شرایط نامساعد کاری و «کمی حقوق و دستمزد» اعتصاب و در این فرودگاه تحصن کردند. آنطور که خبرگزاری «رویترز» نوشته، اعتصاب در سومین فرودگاه پر رفت‌وآمد اروپا، موجب لغو ده‌ها پرواز و سرگردانی شمار زیادی از مسافران شد. بسیاری از پروازها نیز با تاخیرهای طولانی انجام گرفت تا بدین ترتیب فشارها به مسئولان این فرودگاه بزرگ آلمانی برای چندمین بار در سال جاری افزایش یابد.
اتحادیه کارمندان «وردی» اعلام کرد این اعتصاب تا ساعت 22 روز جمعه به وقت محلی ادامه یافته است. بر اساس این گزارش علاوه بر لغو پروازهای این فرودگاه، دست‌کم 35 پرواز شرکت هواپیمایی «لوفت‌‌هانزا» به آلمان نیز لغو شده است. اعتصابیون خواستار افزایش حقوق خود از 10 تا 13 یورو به 16 یورو هستند، سایر ایالت‌های آلمان ساعتی 15 یورو به کارکنان امنیتی فرودگاه‌ها پرداخت می‌کنند.
کارکنان قضایی و وکلای دادگستری ایتالیا نیز دیروز در «رم» و در اعتراض به افزایش تورم در بخش خدمات قضایی تظاهرات کردند. به نوشته خبرگزاری فرانسه، این تظاهرات هزاران نفری در حمایت از اقشار کم‌درآمد ایتالیا که به دلیل افزایش هزینه‌ها دیگر قادر به استفاده از خدمات قضایی نیستند، برگزار شد. تظاهرکنندگان اعلام کردند تصمیم دولت برای افزایش هزینه‌ها، باعث شده بسیاری از مردم ایتالیا دیگر قادر به استفاده از خدمات قضایی نباشند. وکلای ایتالیایی سه روز است که در اعتصاب به سر می‌برند. برخی گزارش‌ها حاکی است دست‌کم 230 هزار وکیل در ایتالیا بیکار هستند!