کد خبر: ۶۲۴۴۵
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۱
مدیرکل راه‌آهن آذربایجان:

قطار تبریز - وان همچنان متوقف است

مدیرکل راه‌آهن آذربایجان گفت: قطار تبریزـ‌وان همچنان متوقف است و تصمیمی درباره راه‌اندازی مجدد آن گرفته نشده است.

میرحسن مسوسوی با اشاره به اینکه در پی انفجارهای صورت گرفته در مسیر قطار تهران‌-آنکارا در مردادماه امسال حرکت این قطار و قطار تبریز - وان متوقف شده است، گفت: برای راه‌اندازی مجدد قطارها در این مسیر منتظر اعلام نظر رسمی مقامات ترکیه هستیم.
اظهارات مدیرکل راه‌آهن آذربایجان مبنی بر از سرگرفته نشدن حرکت قطارهای تبریز - وان در حالی صورت می‌گیرد که برخی از پایگاه‌های خبری محلی در روزهای اخیر به نقل از شرکت قطارهای مسافری رجا از راه‌اندازی قطارهای تهران - آنکارا و تبریز - وان خبر داده بودند.
هشتم و نهم مرداد ماه امسال، قطار مسافری آنکارا به تهران بین دو ایستگاه «سوورن» و «گنچ» همچنین قطاری که برای بازگرداندن مسافران از «ترهان» راهی مسیر آنکارا شده بود، مورد حمله تروریستی قرار گرفت.
رسانه‌های داخلی ترکیه در خبرهای خود حزب کارگران کردستان ترکیه (پ‌ک‌ک) را در مورد این انفجارها مقصر دانستند.
قطار تبریز - وان در سال 1380 با همکاری شرکت حمل و نقل ریلی رجا و راه‌آهن ترکیه راه‌اندازی شد.